KookJij

Jonge geitenkaas met gedroogde vijg en rauwe ham

Een heerlijk jonge geitenkaas met gedroogde vijg en rauwe ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kaas.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Jonge geitenkaas met gedroogde vijg en rauwe ham te bereiden


Zet alle ingrediënten klaar. Snij de plakken ham in 3 of 4 delen. Vouw ze op in een 'driehoekje'. Leg onderin het eetbare bakje.



Spuit de geitenkaas op de ham in het bakje.



Snij de gedroogde vijgen in kleine parten en garneer hiermee het hapje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Ow, daar ging iets mis met de tekens, nu staat er een smiley waar eerst een dubbele punt stond en een p!:p
apu

apu zegt:
De "eetbare bakjes" maak je simpel zelf: plakjes bladerdeeg in muffinvormpjes duwen, vullen met ongekookte bonen (Om opzwellen van het deeg tegen te gaan) en bakken in de oven!:);)