Recept
« Terug naar recepten
					
						Jonge geitenkaas met gedroogde vijg en rauwe ham
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Jonge geitenkaas met gedroogde vijg en rauwe ham
Een heerlijk jonge geitenkaas met gedroogde vijg en rauwe ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									10 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									kaas.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Jonge geitenkaas met gedroogde vijg en rauwe ham te bereiden
Zet alle ingrediënten klaar. Snij de plakken ham in 3 of 4 delen. Vouw ze op in een 'driehoekje'. Leg onderin het eetbare bakje.
Spuit de geitenkaas op de ham in het bakje.
Snij de gedroogde vijgen in kleine parten en garneer hiermee het hapje.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									apu zegt:
 
                    





 
					
apu zegt: