KookJij

Italiaans borrelhapje artisjokharten mozzarella en gedroogde tomaten

Heerlijk vegetarisch borrelhapje. De hoeveelheid prikkers is afhankelijk van de hoeveelheid atisjokharten en of je ze heel of gehalveerd aan het prikkertje doet. Het lekkerste zijn artisjokharten op olie (gemarineerd). Ik gebruik altijd de artisjokharten van een Italiaans merk.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaans borrelhapje artisjokharten mozzarella en gedroogde tomaten te bereiden

  1. Artisjokharten laten uitlekken en eventueel kleiner snijden.
  2. Mozzarella uitlekken en in kleine stukjes snijden.
  3. Tomaten uitlekken en in stukjes snijden.
  4. Kappertjes uitlekken.
  5. Marinade maken van de genoemde ingredienten.
  6. Afwisselend artisjokhart, mozzarella, gedroogde tomaat en kappertje aan
    prikkertjes steken.
  7. Alles op bord of in schaaltje doen.
  8. Marinade erover gieten en even laten intrekken.


Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

De hoeveelheid prikkers is afhankelijk van de hoeveelheid artisjokharten en of je ze heel of gehalveerd aan het prikkertje doet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst