KookJij
Lees meer Lees minder

Slowcooker

Een slowcooker is een aardewerken schaal met een bijbehorend metalen frame met verwarmingselement. De slowcooker heb je met een aardewerken deksel en een glazen deksel. Met de slowcooker stoof je het gerecht ipv dat je het bakt. Ideaal om gerechten langzaam gaat te maken als je bijvoorbeeld aan het werk bent.

Reset filter

Geavanceerd filter

Subcategorie
Filters worden geladen

Slowcooker recepten

    1. Groentesoep bereid in de slowcooker. Lekker voor bij de lunch of als maaltijdsoep. Ingredienten: Prei, Tuinkruidenbouillon, Bleekselderij, Champignons, Gehakt, Rode Paprika, Knolselderij, Bloemkool, Ui, Wortel, Zout, Peper, Vermicelli
    2. Rollade, het is een heerlijk stukje vlees. Uit de slowcooker wordt het vlees heel erg mals en lekker. Ingredienten: Varkensrollade, Rode peper/Sambal, Knoflook, Ketjap Manis, Witte Azijn, Appelsap, Gemberpoeder, Maizena, Water, Zout, Noodles, Oosters groente pakket, Oesterzwammen
    3. Ook kan je in de slowcooker lekkere soep maken. Kippensoep met noodles bijvoorbeeld. Ingredienten: Kipfilet, Wortels, Platte peterselie, Tomaten, Kippenboullion, Water, Bleekselderij, Knoflook, Laurier, Noodles, Prei, Tijm, Zout, Peper, Ui

    4. Een slowcooker is een heerlijke manier van koken. Wat is er dan lekkerder om stoofvlees te maken? Ingredienten: Runderlappen, Kaneelstokje, Bloem, Zout, Peper, Kruidnagels, Laurierblad, Roomboter, Grote uien, (Hertog Jan) Bokbier, Appelstroop
    5. Simpel, maar heel lekker Ingredienten: boter, olijfolie, ui, knoflook, champignons, gemengde, gedroogde kruiden, aardappelen, ribkoteletten, groente of kippenbouillon
    6. Goulash welke vol van smaak en makkelijk te maken is. Lekker met aardappelpuree of patatjes. Ingredienten: Runderlappen, Wortel, (Rode) Paprika, Ui, Tomatenketchup, Champignons, Knoflook, Bloem, Goulashkruiden, Rundelbouillon, Zout, Cayennepeper
    7. Een heerlijk stoofgerecht met kip en parmezaanse kaas. Ingredienten: Water, Maizena, Gepasseerde tomaat (puree), Kippendijen (zonder bot en vel), Zout, Peper, Mozerella, Parmezaanse kaas, Basilicum, Panko broodkruimels
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Gevulde koekoek met kruidige appelen
    Gevulde koekoek met kruidige appelen Categorie Gevogelte
    Dit gerecht is heerlijk met gebakken aardappeltjes. Ingredienten: 6 Jonagold-appelen, 4 El Calvados, 180 g verse boerenkaas, 1 Mechelse koekoek, 4 El boter, 1 El honing, 2 eetlepels olijfolie, 1 vanillestokje, mespuntje kaneel, 400 ml kippenbouillon, maiszetmeel, zout, peper
  2. Gebakken kwartels met tijm, delicaat gekruide champignonsaus en sperziebonen
    Gebakken kwartels met tijm, delicaat gekruide champignonsaus en sperziebonen Categorie Gevogelte
    . Ingredienten: 4 kwartels, 80 g boter, 8 takjes verse tijm, 12 kleine, vaste aardappelen, 300 g sperziebonen, 500 g Parijse champignons, 1 El olijfolie, 200 ml room, 1/2 tl 4 specerijen, 4 stengels bieslook, zout, zwarte peper
  3. Pannenkoek met boschampignons en eieren
    Pannenkoek met boschampignons en eieren Categorie Warm
    . Ingredienten: 150 g patisseriebloem, 5 eieren, 40 cl melk, boter, 1 sjalot, 300 g boschampignons, 200 g verse kaas met look en fijne kruiden, rucola, olijfolie, zeezout, zwarte peper van de molen
  4. Franse bonensoep
    Franse bonensoep Categorie Maaltijdsoepen
    . Ingredienten: 2 zakken Franse/Provençaalse roerbakgroente (AH), 3 pakken Tomatientje (Appelsientje), 1 pot (340 gr) Witte bonen in tomatensap, 500 gr. Kalkoenfilet, 1 blokje Kippenbouillon, 4 eetl. Olijfolie, Maggi (hot), Aromat, Pepe
  5. Courgettesaus
    Courgettesaus Categorie Overig
    . Ingredienten: 1 kleine pot Pastasaus, basilicum, 250 gr. Champignons, 1 Courgette, 500 gr. Half-om-half gehakt, gekruid, 1 blikje Tomatenblokjes, 1 Ui, 1 theel. Gehakte knoflook, 2 eetl. Basilicum
  6. Shoarma - prei schotel uit de oven
    Shoarma - prei schotel uit de oven Categorie Ovenschotels
    Een ovenschotel met shoarma en groenten. Lekkere combinatie. Ingredienten: 300 gram vlees,ik had kalfsvlees maar kan ook met kip of varkensvleesreepjes, 3 preien in niet te klein gesneden, 1 grote ui in halve ringen, 125 gram of meer champignons in plakjes of in vieren, 6 aardappelen, geraspt
  7. Brinyal uit India
    Brinyal uit India Categorie Groenten
    Het gerecht heet eigenlijk brinyal thokku en is een zurig-kruidig aubergine gerecht uit India. Het wordt vaak gegeten met pulao (pilav rijst uit India) Ingredienten: 1 flinke grote ui snipperen, 3 teentejs knoflook snipperen, 4 grote tomaten ontzaden en ontvellen en in blokjes snijden, 5 curry blaadjes grof hakken, 2 aubergines in kleine stukjes snijden, 1 x 55 cc kunyit, 3 eetlepels
  8. RIJST : Pilav rijst met noten en gedroogd fruit
    RIJST : Pilav rijst met noten en gedroogd fruit Categorie Rijst
    Oorspronkelijk is pilav (pilaf) een rijstgerecht uit het middenoosten, dat met boter en uien wordt gebakken en vervolgens gegaard met bouillon en kruiden.... Ingredienten: 200 gram basmati rijst, 450 cc kokende kippenbouillon, 6 eetlepels gepelde pistache nootjes, 6 eetlepels geschaafde amandelen, 2 sjalotjes snipperen, 2 teentjes knoflook snipperen, 2 eetlepels (geklaarde) boter, 1 eetlep
  9. Spaanse paëlla
    Spaanse paëlla Categorie Wokken
    . Ingredienten: 1 pak Spaanse Paella (Knorr), 300 gr. Garnalen, roze, 500 gr. Kalkoenfilet, 3 eetl. Vloeibare margarine, 1 Ui, 400 ml Water
  10. Groentesoep (eenvoudig)
    Groentesoep (eenvoudig) Categorie met Groente
    . Ingredienten: 1 pot Basis voor soep groente (vegetarisch) (Maggi), 2 zakken Boeren soepgroente, 75 gr. Vermicelli, 250 gr. Runderpoelet, 250 gr. Soepballetjes, 1,5 liter water, Aromat, Maggi