KookJij
Lees meer Lees minder

Slowcooker

Een slowcooker is een aardewerken schaal met een bijbehorend metalen frame met verwarmingselement. De slowcooker heb je met een aardewerken deksel en een glazen deksel. Met de slowcooker stoof je het gerecht ipv dat je het bakt. Ideaal om gerechten langzaam gaat te maken als je bijvoorbeeld aan het werk bent.

Reset filter

Geavanceerd filter

Subcategorie
Filters worden geladen

Slowcooker recepten

    1. Ook kan je in de slowcooker lekkere soep maken. Kippensoep met noodles bijvoorbeeld. Ingredienten: Kipfilet, Wortels, Platte peterselie, Tomaten, Kippenboullion, Water, Bleekselderij, Knoflook, Laurier, Noodles, Prei, Tijm, Zout, Peper, Ui
    2. Groentesoep bereid in de slowcooker. Lekker voor bij de lunch of als maaltijdsoep. Ingredienten: Prei, Tuinkruidenbouillon, Bleekselderij, Champignons, Gehakt, Rode Paprika, Knolselderij, Bloemkool, Ui, Wortel, Zout, Peper, Vermicelli
    3. Rollade, het is een heerlijk stukje vlees. Uit de slowcooker wordt het vlees heel erg mals en lekker. Ingredienten: Varkensrollade, Rode peper/Sambal, Knoflook, Ketjap Manis, Witte Azijn, Appelsap, Gemberpoeder, Maizena, Water, Zout, Noodles, Oosters groente pakket, Oesterzwammen

    4. Een heerlijk stoofgerecht met kip en parmezaanse kaas. Ingredienten: Water, Maizena, Gepasseerde tomaat (puree), Kippendijen (zonder bot en vel), Zout, Peper, Mozerella, Parmezaanse kaas, Basilicum, Panko broodkruimels
    5. Goulash welke vol van smaak en makkelijk te maken is. Lekker met aardappelpuree of patatjes. Ingredienten: Runderlappen, Wortel, (Rode) Paprika, Ui, Tomatenketchup, Champignons, Knoflook, Bloem, Goulashkruiden, Rundelbouillon, Zout, Cayennepeper
    6. Simpel, maar heel lekker Ingredienten: boter, olijfolie, ui, knoflook, champignons, gemengde, gedroogde kruiden, aardappelen, ribkoteletten, groente of kippenbouillon
    7. Een slowcooker is een heerlijke manier van koken. Wat is er dan lekkerder om stoofvlees te maken? Ingredienten: Runderlappen, Kaneelstokje, Bloem, Zout, Peper, Kruidnagels, Laurierblad, Roomboter, Grote uien, (Hertog Jan) Bokbier, Appelstroop
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Vindaloo
    Vindaloo Categorie Vlees
    Een vindaloo is een Indiase curry uit de buurt van Goa, welke zurig is, pittig met nogal een nadrukkelijke knoflook smaak. Het komt van het Portugese "... Ingredienten: 1250 gram procureur in hapklare brokken gesneden, 150 cc appelazijn, 100 cc dikke santen in blik, 2 grote blikken gepelde tomaat, 2 blokjes kippenbouillon, 2 eetlepels fenegriek, 1 afgestreken eetlepel cayennepeper, 1 af
  2. Foo Yong Nep
    Foo Yong Nep Categorie Overig, Warm
    Het lijkt er op, maar het is het niet. Best wel smakelijk. Ingredienten: FOO YONG NEP :, 8 eieren klutsen, Voldoende rijstolie met sesamolie om in te bakken, 150 gram fijne doperwtjes, 100 gram paddestoelen snipperen, 1 prei snipperen, 2 teentjes knoflook snipperen, 2 eetlepels selderijblad s
  3. Oven Gegaarde Bloemkool
    Oven Gegaarde Bloemkool Categorie Bijgerechten, Groenten
    Een eenvoudige wijze om een bloemkool gerecht te prepareren. Ingredienten: 600 gram bloemkool roosjes, 50 cc gesmolten boter, 3 cc zeezout + 5 cc vers gemalen zwarte peper, 100 gram geraspte Parmezaanse kaas, handje volgesnipperde peterselie
  4. Kip met Gember en Limoen
    Kip met Gember en Limoen Categorie Gevogelte
    Kip is het pienterste stukje vlees, dus maar weer iets verzonnen met allerlei kruiden.. Ingredienten: 4 ontvelde hele kippendijen, 5 cc kunyit, 5 cc pimenton, 5 cc witte peper, sap van 4 limoentjes, 1 eetlepel gerspte gemberwortel, 8 eetlepels ketja manis, 16 kerstomaatjes halveren, 1 grote ui snipperen, 2 teentjes knofl
  5. Thaise Varkensstoof
    Thaise Varkensstoof Categorie Vlees
    Heerlijk gekruid varkensvlees. Er zullen veel recepten zijn, die er enigszins op lijken. Elk huis zal z'n eigen recept hebben, dat net een beetje anders is... Ingredienten: 6 stukken varkensschouder van ongeveer 200 gram elk, 4 eetlepels rijstolie, 2 eetlepels sesamolie, 3 uien snipperen, 3 teentjes knoflook snipperen, 3 x 5 cc Nam Prik Pao, 3 theelepels vers geraspte gember, 3 x 5 cc 5 kru
  6. Pikante maiskoekjes
    Pikante maiskoekjes Categorie Overig
    Deze heb ik gemaakt bij de nieuwjaarsborrel, maar is ook lekker bij de oosterse of Indische keuken. Wel met hulp van Youtube gemaakt Ingredienten: 120 gram bloem, 1 eetlepel bakpoeder, 2 eieren, 100 ml melk, ½ rode paprika in blokjes, 2 lente of bosuitjes in ringetjes, 1 eetlepel jalapenõs, 1 teentje knoflook fijngehakt, 2 eetlepels koriander fijngehakt, 250 gram m
  7. Varkensoester 'tonnato-style'
    Varkensoester 'tonnato-style' Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    Varkensoester 'tonnato-style' Ingredienten: John West Pure & Nature Tonijnmoot met een vleugje water (a 130 g), John West ansjovisfilets in olijfolie (a 50 g), mayonaise (light), droge witte wijn, kappertjes, gehakt, olijfolie, varkensoesters a 150 g, op kamertem
  8. Kabeljauw-preischotel met aardappelkroketjes
    Kabeljauw-preischotel met aardappelkroketjes Categorie Ovenschotels
    Vis en prei zijn altijd een goede combinatie Ingredienten: 300 gram kabeljauwfilet, 3 preien, 2 eetl. kerrie( probeer de marrokkaanse eens), 200 ml. room-culinair of slagroom, 150 gram geraspte pittige kaas, citroen of citroensap, olijf- of arachideolie, zwarte peper en zout uit
  9. Spinaziestamppot
    Spinaziestamppot Categorie Stamppot
    . Ingredienten: 500 gr. Aardappels , 750 gr. Spinazie, gehakt, (diepvries), 2 eetl. Knoflook, gehakt, 300 gr. Gerookte spekreepjes, 2 eetl. Mosterdsaus (Calvé), 100 gr. Oude kaas, geraspt, 1 Ui
  10. Gegratineerde makreelfilet
    Gegratineerde makreelfilet Categorie Warm
    Gegratineerde makreelfilet Ingredienten: knoflook, geperst of, Easy knoflook (Silvo, tube a 75 g), olijfolie, gezeefde tomaten, John West Makreelfilets in Gekruide Tomatensaus (a 125 g), basilicum, in reepjes, mozzarella, Parmezaanse kaas, geraspt, Ciabatta o