KookJij
Lees meer Lees minder

Pizza's

Niet alleen Italianen kunnen pizza's maken, je kan het natuurlijk ook zelf. Het lijkt altijd veel werk, maar het valt reuze mee en het is o zo lekker.

Reset filter

Geavanceerd filter

Subcategorie
Filters worden geladen

Pizzas recepten

    1. Gezellig met ze alle pizza's maken op de Pizzarette is helemaal hot. Daarom een aantal heerlijke pizzarette recepten. Ingredienten: 1 tomaat, een stuk komkommer, 10 champignons, 1 ajuin, 2 sjalotjes, 200 gr gerookte spekblokjes, 100 gr gevogelte salami, 1/2 zoete rode punt paprika, 8 scampi's, 100 gr hespenblokjes, olijven, gemalen kaas, stukjes brie...
    2. Ingredienten: Voor het deeg:, 1/2 kom lauw water met 4 gram gist en 1/2 tl suiker geroerd tot een soort papje, 2 tl zout, 1/2 glas water lauw water, 50 gram yoghurt of melk, 2 of 3 glazen (bekers) meel (als het te veel of te weinig is...
    3. . Ingredienten: 1 pizzadeeg, 1 bussel rabarber, 130 g amandelpoeder, 50 g lichtbruine suiker, Het sap van 1/2 citroen, Poedersuiker, 50 g ongezouten pistachenoten, 35 g boter, 1 ei, 7 aardbeien

    4. Ingredienten: -1 doos mix voor pizzabodems (voor 2 pizza's), -1 kilo varkensfiletlapjes, -2 zakjes shoarmakruiden (silvo), -kaneel, -verse koriander fijngesneden, -4 tenen knoflook fijngehakt, -1 blik tomatenstukjes op sap, -2 uien in...
    5. Op zoek naar pizzadeeg wat je kan maken in de broodbakmachine? Dit is een heerlijk recept! Ingredienten: Volkoren-Tarwemeel, Honing, Droge gist, Zout, Water (lauw-warm), Olijfolie
    6. Ingredienten: Voor het deeg:, 375 gram tarwebloem, 1 zakje gist, 4 eetlepels olijfolie, 1 theelepel suiker, 1 theelepel zout, 1.25 deciliter lauwwarm water, Voor het beleg:, 200 gram ontvelde tomaten, 200 gram mozzarella, 50 gram parm...
    7. Ingredienten: - 2 kant en klare pizzabodems, - enkele lepels tomatencoullis, - gemalen kaas naar keuze, - 10 scampi's, - 150 gr. gerookte zalm, - kruidenkaas naar believe, - cayenne peper, - viskruiden
    8. Ingredienten: -pizzadeeg(lidl), -pomodore met olijven(lidl), -1/4 ajuin filter dun gesneden, -paprika rood,geel en groen filter dun gesneden, -10 schijven komkommers filter dun gesneden, -kerstomaten in schijfjes gesneden, -1 blik ton...

    9. Ingredienten: -pizza deeg(lidl), -6 scampi's(bakken), -1 blik tonijn(uitgelekt), -halve ajuin(ringen ), -100gr champignons(schijven), -enkele kerstomaten(halveren), -gorgonzola, -grana pandano, -mozzarella, -cajun kruiden, -viskruiden...
    10. Ingredienten: 4 turkse pizza's (kant en klaar bij een Turkse winkel), 2 kropjes sla, 4 tomaten, 2 rode paprika's, 8 groene pittige puntpaprika's (turkse winkel), olijolie, 1 komkommer, 8 eetl.dikke turkse yoghurt, 1 teentje knoflook,...
    11. Ingredienten: 225 gr bloem, 13 gr verse gist, opgelost in een beetje warm water, 1/2 theelepel zout, 100 ml hand-warm water, 2 snufjes gedroogde oregano, pepperoni plakjes, plakjes chorizo, salami plakjes, 2 ballen mozzarella in pekel
    12. Ingredienten: 8 tot 10 Knacki Herta,, 350 g macaroni,, 20 g bloem,, 20 g boter,, 40 cl melk,, 150 g geraspte Gruyère,, muskaat,, zout,, peper
    13. Ingredienten: - 2 kant en klare pizza bodems, - 200ml tomaten coullis met basilicum en olijven, - 1 blikje tonijn in eigen vocht, - 200gr grijs garnalen, - enkele schijven komkommer, - enkele kerstomaatjes gehalveerd, - 6 schijven pik...

    14. Ingredienten: 15 asperges, 650 gram ossenhaas, 1 prei, 2 sjalotten, 2 dl kalfsfond, demi glace, roomboter, 1 wortel, 1/4 selderij, rode wijn
    15. Het ideale Valentijnsrecept, deze zelfgemaakte hartvormige pizza is ongetwijfeld een schot in de roos! Ingredienten: Pizzadeeg:, Bloem, Gist, Water, Zout, Olijfolie, Topping:, Romatomaten, Prosciutto di Italia, Mozzarella, Artisjokharten, Snoeptomaatjes, Rode peper, Rode ui, Verse basilicum, Pizzakruiden, Zout en peper, Rucola
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Bourgondisch pannetje met malse varkenshaas
    Bourgondisch pannetje met malse varkenshaas Categorie Vlees
    Dit heb ik gemaakt omdat ik heel erg van pruttelpotjes en pannetjes hou. Meestal zijn dat stoofjes met rundvlees, maar deze keer wilde ik eens een keer iet.... De bereidingstijd is circa 45 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  2. Hertenbout met trappistenbier
    Hertenbout met trappistenbier Categorie Wild, Kerst
    Dit is eens een keer een wildrecept dat niet moeilijk en niet bewerkelijk is. Ideaal dus voor een dineetje of zelfs met kerst. Niet alleen het vlees maar o.... De bereidingstijd is circa 90 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  3. Varkensgebraad op Grootmoeders wijze met mosterdsaus
    Varkensgebraad op Grootmoeders wijze met mosterdsaus Categorie Vlees
    Het gewone aardappelen, vlees, groente heeft meestal niet zo mijn voorkeur. Echter manlief zou dat eigenlijk het liefst elke dag eten. Dus soms moet je wel.... De bereidingstijd is circa 90 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  4. Traditionele erwtensoep (familierecept)
    Traditionele erwtensoep (familierecept) Categorie Maaltijdsoepen, met Vlees, met Groente
    Ik weet het, er bestaan al 1001 recepten voor erwtensoep. En ik heb ook echt niet de illusie dat ik hiermee iets verrassends neerzet, maar mijn dochter wil.... De bereidingstijd is circa 180 minuten en het is voor ongeveer 10 personen.
  5. Zalige Aspergeovenschotel met pasta, courgetti en warm gerookte zalm.
    Zalige Aspergeovenschotel met pasta, courgetti en warm gerookte zalm. Categorie Ovenschotels
    Heerlijk en snel klaar en gewoon lekker genieten van een uitstekend DUO. Asperges en zalm. Het gouden koppel ! . De bereidingstijd is circa -35 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  6. Pompoen/peren chutney
    Pompoen/peren chutney Categorie Overig, Koud
    In de pompoenentijd kom je ze overal tegen, op de markt, bij de groenteboer en ook in de supermarkt. Bij ons in de buurt zie je ze zelfs vaak in een stalle.... De bereidingstijd is circa 45 minuten en het is voor ongeveer 1 personen.
  7. Coquilles Saint Jacques (Sint-Jacobs schelp) in citroenroomsaus
    Coquilles Saint Jacques (Sint-Jacobs schelp) in citroenroomsaus Categorie Amuse
    Gemaakt voor de overbuurtjes als amuse tijdens een avondvullend dinertje. . De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  8. Slanke Quiche met brie , witlof, boursin en pecannoten
    Slanke Quiche met brie , witlof, boursin en pecannoten Categorie Hoofdgerecht
    Deze taart staat in no time in de oven. Hij is echt zeer de moeite waard. Slank en lekker. Ga ik zeker nog eens maken, maar neem dan hamblokjes en roer die.... De bereidingstijd is circa -60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  9. Aspergeragout met ham in een bakje van bladerdeeg.....
    Aspergeragout met ham in een bakje van bladerdeeg..... Categorie Warm
    Voor dit gerecht hoef je echt niet de allerduurste, mooie, rechte asperges te gebruiken aangezien ze toch in kleine stukjes worden gesneden. Ik had nog wat.... De bereidingstijd is circa -30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  10. Van schillen en kontjes ..naar bouillon .. naar.. aspergesaus.
    Van schillen en kontjes ..naar bouillon .. naar.. aspergesaus. Categorie Overig
    De schillen en de kontjes en het kookvocht van de asperge gebruiken we vaak als basis voor aspergesoep. Maar.... dat je er ook deze heerlijke aspergesaus va.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.