KookJij
Lees meer Lees minder

Pizza's

Niet alleen Italianen kunnen pizza's maken, je kan het natuurlijk ook zelf. Het lijkt altijd veel werk, maar het valt reuze mee en het is o zo lekker.

Reset filter

Geavanceerd filter

Subcategorie
Filters worden geladen

Pizzas recepten

  1. Pizza Carbonara
    Pizza Carbonara
    Eens wat anders dan de spaghetti klassieker! Ingredienten: pizzabodem kant en klaar of zelf gemaakt, 175 gram philadelphia kruiden(bakje), 2 uien in flinterdunne ringetjes, 200 gram bacon, 1 bol mozzarella, een handvol gekookte vermicelii, oregano, 4 eieren
  2. Lahmacun  = Turkse pizza
    Lahmacun = Turkse pizza
    Ingredienten: Voor het deeg:, 1/2 kom lauw water met 4 gram gist en 1/2 tl suiker geroerd tot een soort papje, 2 tl zout, 1/2 glas water lauw water, 50 gram yoghurt of melk, 2 of 3 glazen (bekers) meel (als het te veel of te weinig is...
  3. Flammenkuchen
    Flammenkuchen
    Ingredienten: 8 gr. gedroogde gist, 2 theelepels suiker, 400 gr. witte tarwebloem, 1 tl. zout, 3 eetlepels olijfolie, voor de topping:, 100 gram gerookt spekreepjes, 1 eetlepel roomboter, 2 grote uien, in ringen, 200 gram kwark, 200 g...

  1. Pizza Margarita
    Pizza Margarita
    Ingredienten: Voor het deeg:, 375 gram tarwebloem, 1 zakje gist, 4 eetlepels olijfolie, 1 theelepel suiker, 1 theelepel zout, 1.25 deciliter lauwwarm water, Voor het beleg:, 200 gram ontvelde tomaten, 200 gram mozzarella, 50 gram parm...
  2. Pizza met champignons en tomaten
    Pizza met champignons en tomaten
    Tip: Je kan het pizzadeeg ook volledig klaarmaken in een deegmachine (Kenwood) als je die hebt. Het deeg is in 2 minuten klaar, je moet het deeg wel daarna... Ingredienten: Basisdeeg voor 3 pizza's:, 500 gr bloem, 80 ml olijfolie, 100 ml water, 100 ml melk (warme), 2 eieren, 2 eetlepels fijne suiker, 2 koffielepels fijn zeezout, 32 gr droge gist, Beleg:, 2 bakjes (verse) champignons, 100 gr...
  3. Witte pizza met venkel
    Witte pizza met venkel
    Ingredienten: kant en klare pizzabodem (zelf maken kan natuurlijk ook, te zien op mijn pagina; Deeg voor pizzabodem), 6 eetlepels olijfolie, 1 flinke venkelknol, 150 gram smeerbare geitenkaas, 1/2 bekertje crème fraîche (ongeveer 60 g...
  4. Turkse Pizza
    Turkse Pizza
    Ingredienten: 4 turkse pizza's (kant en klaar bij een Turkse winkel), 2 kropjes sla, 4 tomaten, 2 rode paprika's, 8 groene pittige puntpaprika's (turkse winkel), olijolie, 1 komkommer, 8 eetl.dikke turkse yoghurt, 1 teentje knoflook,...
  5. Pizza met tonijn en grijs garnalen
    Pizza met tonijn en grijs garnalen
    Ingredienten: - 2 kant en klare pizza bodems, - 200ml tomaten coullis met basilicum en olijven, - 1 blikje tonijn in eigen vocht, - 200gr grijs garnalen, - enkele schijven komkommer, - enkele kerstomaatjes gehalveerd, - 6 schijven pik...
  6. Calzone met shoarma
    Calzone met shoarma
    Ingredienten: -1 doos mix voor pizzabodems (voor 2 pizza's), -1 kilo varkensfiletlapjes, -2 zakjes shoarmakruiden (silvo), -kaneel, -verse koriander fijngesneden, -4 tenen knoflook fijngehakt, -1 blik tomatenstukjes op sap, -2 uien in...
  7. Plaatpizza (met zelfgemaakte bodem)
    Plaatpizza (met zelfgemaakte bodem)
    Ingredienten: BODEM:, 500 g bloem, snuf zout, 1 zakje gist (7 g), 2 el olijfolie, 3 dl handwarm water, SAUS:, 2 kleine blikjes tomatenpuree, scheut ketchup, 1 à 2 tomaten in piepkleine blokjes, peper en zout, oregano, basilicum, pakje...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Ayam Pedis
    Ayam Pedis Categorie Vlees
    Letterlijk vertaald :hete kip.Je kunt dit gerecht net zo heet maken als je wilt.Sambal Badjak is vrij mild,sambal oelek is al scherper en als je sambal geb... Ingredienten: 500 gram kip van de dijen in kleine blokjes gesneden, 3 bombay uien snipperen, 4 teentjes knoflook snipperen, 300 cc kippenbouillon, 150 cc ketjap manis, 40 cc witte balsamico azijn, 5 eetlepels palmsuiker, 5 eetlepels H
  2. Onglet in hooi gegaard met geroosterde spruiten en biersausje
    Onglet in hooi gegaard met geroosterde spruiten en biersausje Categorie Vlees
    . Ingredienten: een stuk onglet (ongeveer 1kg), 2 el olijfolie, 50 g boter, 300 g hooi, fleur de sel, peper, 1 boeketje Provençaalse kruiden, 30 g boter, 2 sjalotten, 1 el bloem, 300 ml donker kasteelbier, 3 el peterselie, mosterd, 1el
  3. Aardappelterrine, salade en gepocheerd ei
    Aardappelterrine, salade en gepocheerd ei Categorie Overig
    . Ingredienten: 1/2 kg vastkokende aardappelen, gemengde salade (4 personen), 4 eieren, 80 g boter, peper en zout, 1 scheut azijn, dressing naar keuze
  4. Ovenpannenkoek met Bouquet des Moines, spek, gegrilde groenten en ei
    Ovenpannenkoek met Bouquet des Moines, spek, gegrilde groenten en ei Categorie Ovenschotels
    . Ingredienten: 2 eieren, 150 ml melk, 100 g bloem, 3 el gesmolten boter, zout, 100 ml water, bakboter, 4 el gesmolten boter, 400 g Bouquet des Moines, 225 g plakjes fijngesneden spek, 4 eieren, 4 aardperen, 1/4 knolselder, 1/4 pompoen,
  5. Gebakken hondshaai met krieltjes, jonge prei en kerstomaat
    Gebakken hondshaai met krieltjes, jonge prei en kerstomaat Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    . Ingredienten: 600 g hondshaaifilet, peper en zout, boter, 500 g krieltjes, 1 sjalot, 2 jonge preiwitten, 2 stuks steranijs, 300 g kerstomaatjes, 4 takjes dille
  6. Rog met Zuiderse venkel, kaascrumble en limoen
    Rog met Zuiderse venkel, kaascrumble en limoen Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    . Ingredienten: 4 roggevleugels van elk 300 g, 3 el gehakte dragon, 50 g boter, peper en zout, 2 venkelknollen , olijfolie, 30 g panko (japans broodkruim), 30 g Parmezaanse kaas, 1 limoen, geraspt, 1 kl venkelzaad, 4 el gehakte dille