KookJij

Hete bliksem

Een heerlijk hete bliksem recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Overgeschreven uit een oud kookboek.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hete bliksem te bereiden

Aard.koken en pureren met de boter melk en peper en zout.De ui in kleine stukjes snijden,dan de appels schillen,klokhuis eruit en in plakjes snijdenDe appels,ui en pruimen in de magnetron,hoogste stand 6 á 8 min.Citroensap erdoor en omscheppen.Een klontje boter smelten i/2 min.magnetron.Dan een laagje appels,dan de puree,daarna weer appels en als laatste de puree.De bovenkant glad strijken en de 3 plakken bloedworst erin drukken,Wat paneermeel en klontjes boter ,In een oven van 200 C. ongveer 30 min.

Mijn kookverhaal (Jo schraven)

Een verrassend smakelijk gerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst