KookJij
Lees meer Lees minder

Recepten

De lekkerste zelfgemaakte recepten op een rij om je recept keuze te vergemakkelijken. Via het geavanceerde filter kan je gemakelijk zoeken in verschillende categorieën zoals onder andere; BBQ & Grillen, Makkelijk & Snel, Hoofdgerechten of een Speciale Gelegenheid zoals Kerst. Ben je opzoek naar een recept uit een bepaalde streek of keuken, dan kan je deze gemakkelijk via het filter vinden..

Filters worden geladen

Oostenrijk recepten

    1. Ingredienten: 1 zakje vanillesuiker, 125 gram bloem, 4 eieren, 3 eetlepels suiker, 30 gram rozijnen, 3 eetlepels rum, 350 mililiter melk, 60 gram boter, poedersuiker, een snufje zout
    2. Ingredienten: 150 gr chocolade, 150 gr zachte boter, 100 gr poedersuiker, 6 eierdooiers, 6 eiwitten, 50 gr suiker, 150 gr meel, snufje zout, abrikozenjam, Extra voor het glazuur:, 200 gr pure chocolade, 20 gr boter, 40 gr poedersuik...
    3. De bodem van deze plaattaart bestaande uit snel roerdeeg wordt eerst gebakken (20 minuten). Daarop komt het stijfgeslagen eiwit gemengd met de aalbessen (n... Ingredienten: Voor het deeg: 50 gram zachte boter, 150 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 3 eidooiers, 250 gram bloem, 1/2 zakje bakpoeder, beetje melk, Vulling , : 3 eiwitten, 200 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 300 gram schoon...

    4. Ingredienten: In dit receptje geen hoeveelheden omdat het een saus betreft en het afhankelijk is hoeveel je zelf wilt maken., Slagroom, Verse Kren (= mierikswortel) Verse Kren is niet zo sterk als die je in een potje koopt, dus een gr...
    5. Twee jaar voor de Coronaperiode op onze laatste avond in Oostenrijk na een vermoeiende maar prachtige fietstocht trakteerden we ons op een maaltje in het re... Ingredienten: 2 el azijn, 2 el water, 2 el boullion ( van blokje), 1 el olie, knoflookpoeder naar smaak, peper naar smaak, suiker honing of agavesiroop, mosterd naar smaak, zout naar smaak, peper naar smaak
    6. Deze goulash is gemaakt van een combinatie van rundvlees en varkensvlees. Ik heb het recept gekregen van een kennis uit Oostenrijk. Inmiddels heb ik de gou... Ingredienten: 750 gram mager rundvlees - , 250 gram hamlappen - , 50 gr boter om te bakken - , olie om te bakken - , peper - zout -, 2 vleesbouillontabletten - , 3 eetlepels witte azijn - , mespunt kruidnagelpoeder - , 1 laurierblaadj...
    7. Ik heb hiervoor varkens schnitzels genomen, maar je kunt natuurlijk ook kalfs- kip- of kalkoen schnitzels gebruiken. Ingredienten: 2 Schnitzels, 2 eieren, 50 gram katenspek, 100 gram champignons, 2 uien, peper en zout, (vloeibare) bakboter (ik gebruik vaak vloeibare bakboter met oijfolie)
    8. Ik had deze goulashsoep ook Huttensoep kunnen noemen want in Oostenrijkse berghutten is deze soep een topper en is niet alleen erg populair onder de winter... Ingredienten: 300 gram (runder)riblappen, 100 gram (gerookte)spekblokjes, 2 uien, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 2 rode paprika's in blokjes, 3 vastkokende aardappels in blokjes, rode peper, fijngehakt en zaadlijsten ver...

    9. Ingredienten: 4 dl water, 4 dl rode wijn, 1 dl bruine rum, 1/2 kaneelstokje, 11/2theel theeblaadjes of zakje thee voor 1 pot, 2 kruidnagels, stukje goed schoongeboende sinasappelschil, bruine kandij of suiker
    10. Een weekje Oostenrijk levert natuurlijk, behalve de magnifieke uitzichten als herinnering, ook een kookboekje op met recepten uit de Oostenrijkse keuken. J... Ingredienten: 1 oranje pompoen (Hokkaido) +/- 1 ½ kilo, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 ½ liter runderbouillon, 200 ml room, 1 tl karwijzaadjes, 1 tl majoraan, pezo, geroosterde pompoenpitten, pompoenpitolie, (olijf)olie
    11. Jaren geleden maakten we bergtochten in Oostenrijk (Vorarlberg) met overnachtingen in berghutten. De berghutten macaroni die daar geserveerd werd vonden w... Ingredienten: 180 gram macaroni , 80 gram Tiroler spek in reepjes of blokjes rauwe ham , 200 gram gemengd gehakt , 1 grote ui, gepeld en gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gepeld en gesnipperd , 100 gram champignons, schoongemaakt in vi...
    12. Ingredienten: - 4 eieren, - 160g bloem, - 250ml melk, - 40g suiker, - 80g donkere rozijnen, - 50g boter, - Poedersuiker, - Zout, - Pruimenlikeur (of rum)
    13. Ingredienten: 100 gram rozijnen, 6 eetlepels rum of sinaasappelsap, 8 eieren gescheiden, 8 eetlepels suiker, 2 zakjes vanillesuiker, 1 snufje zout, 200 gram tarwebloem, 4 deciliter melk, 125 gram koude roomboter, 100 gram amandelen, p...

    14. Dit heerlijke Oostenrijkse nagerecht aten we vaak op skivakantie. Vorige week weer eens bij de lunch gemaakt toen we gasten hadden. Het is een soort dikk... Ingredienten: KAISERSCHMARREN: 30 gram rozijnen , 3 eetlepels rum , 50 gram boter (gesmolten) , 3 eieren (gesplitst) , 30 gram suiker , 1/4 liter melk , 1 zakje vanillesuiker 125 gram gezeefde bloem poedersuiker om te bestuiven, 1 zak...
    15. Iedereen die wel eens in Zuid-Duitsland of Oostenrijk op vakantie is geweest heeft vast wel kennis gemaakt met deze lekkere soep. Een soep die oorspronkeli... Ingredienten: 1 klein stokbrood van 1 dag oud -, 1/4 ltr melk - , 250 gr runderlever -, 1 ui - , 1 eetl boter -, 1 ei -, zout - zwarte peper - , 1 theel gedroogde oregano - , 2-3 eetl paneermeel - , 1 ltr water -, 2 vleesbouillon...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Aardappelsalade met ei en mosterdhoningdressing
    Aardappelsalade met ei en mosterdhoningdressing Categorie Bijgerechten, Salades, Koud
    Een eenvoudige aardappelsalade van voorgekookte aardappelschijfjes met ei, augurk, lente-uitjes en peterselie met een mosterdhoningdressing. . De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  2. Ardenner aardappelsalade
    Ardenner aardappelsalade Categorie Bijgerechten, Salades, Koud
    Een eenvoudige aardappelsalade met boterhamworst, appel, ei, augurk en mayonaise.. De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  3. Prei uiensoep
    Prei uiensoep Categorie met Groente
    Een combinatie van preisoep en uiensoep en je hebt weer een "nieuwe" soep. Ik heb bleekselderij toegevoegd omdat ik iets van selderij altijd erg.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  4. Quiche Lorraine met prei en kaas
    Quiche Lorraine met prei en kaas Categorie Overig, Ovenschotels
    De traditionele quiche Lorraine bevat geen prei en kaas maar alleen eieren room en spek. Omdat ik er een volwaardige maaltijd van wilde maken heb ik deze e.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  5. Vleessalade voor op toastjes of brood
    Vleessalade voor op toastjes of brood Categorie Beleg, Koud, Koud, Low Budget
    Een salade die snel gemaakt is met ingrediënten die ik eigenlijk altijd wel in huis heb. Lekker voor op een broodje tijdens de lunch of voor op een to.... De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  6. Ovenschotel met bloemkool, gehakt en aardappelpuree
    Ovenschotel met bloemkool, gehakt en aardappelpuree Categorie Ovenschotels
    Een heerlijke ovenschotel voor elk jaargetijde. Geen vreemde ingrediënten en door iedereen te maken.. De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  7. Ouderwetse Sukadelapjes met champignons (uit de oven)
    Ouderwetse Sukadelapjes met champignons (uit de oven) Categorie Vlees, Ovenschotels, Stoofschotels
    Dit recept is een uitkomst als je sukadelapjes wilt maken en tussendoor nog iets anders wilt doen. Het is een kwartiertje werk tot het in de oven staat en.... De bereidingstijd is circa 180 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  8. Szekely goulash (Székely Gulyás)
    Szekely goulash (Székely Gulyás) Categorie Vlees, Stoofschotels
    Als je een liefhebber bent van goulash (Pörkölt) en goulashsoep (Gulyás) dan moet je deze variant ook zeker eens een keer proberen. Door d.... De bereidingstijd is circa 90 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  9. Tartiflette: Frans Alpengerecht
    Tartiflette: Frans Alpengerecht Categorie Ovenschotels
    Ook weer een gerecht wat al heel lang op mijn bucket-list staat om een keer te maken. Dus toen ik deze Relblochon kaas tegenkwam wist ik het meteen. Rebloc.... De bereidingstijd is circa 45 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  10. Spaghetti met paling van Jonnie Boer
    Spaghetti met paling van Jonnie Boer Categorie Pasta's, Vis, schaal- en schelpdieren, Valentijnsdag
    Ik ben altijd dol op recepten met een verhaal en zeker ook nog eens als blijkt dat het een heerlijk recept is zoals dit. Dit is het ultieme Valentijsrecept.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  11. Reerug uit de oven met sinaasappelsaus en vijgen
    Reerug uit de oven met sinaasappelsaus en vijgen Categorie Wild, Kerst
    Ik heb er deze keer voor gekozen om de reerug een half uurtje in de oven te laten garen op 180 graden. Het vlees is dan mooi, maar niet te lang, gegaard en.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  12. Stoofschotel met bockbier van Miljuschka
    Stoofschotel met bockbier van Miljuschka Categorie Vlees, Stoofschotels
    Heerlijk stoofpot van een van mijn favoriete topkoks. Het bittertje van het bier is mooi in balans door het zoete van de pruimen en abrikozen.. De bereidingstijd is circa 210 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  13. Pittige witlof van Femmy, een lekkere Indisch gekruide witlofschotel
    Pittige witlof van Femmy, een lekkere Indisch gekruide witlofschotel Categorie Ovenschotels
    Een Indonesisch gekruide witlofschotel met gehakt en aardappelpuree. Dit recept kreeg ik van een vriendin. . De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  14. Zoete gebakken witlof (Heerlijk)
    Zoete gebakken witlof (Heerlijk) Categorie Bijgerechten
    Door het bakken van de witlof en de toevoeging van de poedersuiker wordt de smaak van de witlof veel lekkerder. Ook een recept voor iemand die echt niet va.... De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  15. Provencaalse worteltjes
    Provencaalse worteltjes Categorie Groenten
    Heerlijke worteltjes met knoflook, sjalotjes en Provencaalse kruiden.. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  16. Worteltjes van de boswachter
    Worteltjes van de boswachter Categorie Groenten
    Lekkere gekookte worteltjes met champignons en room. Weer eens wat anders en erg lekker.. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  17. Andijviepuree
    Andijviepuree Categorie Groenten, Stamppot
    Zalm met spinazie is een succes verzekerde combinatie maar omdat ik nog een krop andijvie had liggen wilde ik dat wel eens proberen. Ik kwam erachter dat d.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  18. Traag gegaard buikspek (van Den Elshorst)
    Traag gegaard buikspek (van Den Elshorst) Categorie Gerechten, Vlees
    Al heel lang wilde ik dit een keer maken maar altijd was er wel 1 factor die niet klopte, want je moet a. een mooi stuk buikspek hebben, b. een goed recept.... De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  19. Ouderwetse karnemelksepap
    Ouderwetse karnemelksepap Categorie Koud, Warm, Low Budget
    Pure nostalgie. Ik weet nog dat wij vroeger thuis karnemelkse pap kregen. Wij hadden een boerderij en in de zomer kreeg je vaak, als ze de melkkruiken teru.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  20. Spaanse kipstoofpot met chorizo
    Spaanse kipstoofpot met chorizo Categorie Gevogelte, Stoofschotels
    Een heerlijke stoofpot is voor mij echt comfortfood. Deze Spaanse kipstoofpot is dan een aanrader want je haalt er tevens een beetje zonneschijn mee in hui.... De bereidingstijd is circa 90 minuten en het is voor ongeveer 5 personen.
  21. Agnes Sorèl soep
    Agnes Sorèl soep Categorie met Vlees, met Groente, met Zuivel
    In mijn map, waarin ik recepten bewaar die ik ooit van andere kokkies heb gekregen, kwam ik dit recept tegen. Ik realiseerde me dat ik deze soep al een hel.... De bereidingstijd is circa 90 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  22. Flageolets met warm gerookte zalm en creme fraiche
    Flageolets met warm gerookte zalm en creme fraiche Categorie Groenten, Overig
    Flageolets zijn groene kidneybonen. Ze zijn verkrijgbaar in blikjes. Wij vinden ze erg lekker en zeker zoals in dit recept met gerookte zalm en crèm.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  23. Ovenschotel bruine bonen met rookworst paprika en krieltjes
    Ovenschotel bruine bonen met rookworst paprika en krieltjes Categorie Ovenschotels
    Weinig tijd en toch lekker eten? Maak dan eens deze bruine bonen ovenschotel. Eenvoudig en snel klaar. De chilisaus door de bovenschotel maakt deze ovensch.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  24. Pittig gekruide bruine bonen met rookworst
    Pittig gekruide bruine bonen met rookworst Categorie Groenten, Low Budget
    Weer eens een hele andere manier om bruine bonen klaar te maken en te eten natuurlijk. Zo lekker ! Met Oosterse kruiden en rookworst. Lekker snel klaar en.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  25. Geroosterde bloemkoolsoep met kip op Oosterse wijze
    Geroosterde bloemkoolsoep met kip op Oosterse wijze Categorie met Vlees
    Mijn man had een te grote bloemkool meegenomen, waarvan we aan de helft genoeg hadden. Dit keer wilde ik eens een andere bloemkoolsoep. De eerste helft va.... De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  26. Zacht romige bloemkoolsoep met ham en kaas
    Zacht romige bloemkoolsoep met ham en kaas Categorie met Vlees, met Zuivel
    Rest bloemkool over? Maak dan eens deze heerlijke fluweelzachte bloemkoolsoep. Lekker met hamreepjes en kaas, maar ook lekker met reepjes gerookte zalm of.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  27. Romige bloemkoolcrèmesoep met ham en hardgekookt ei
    Romige bloemkoolcrèmesoep met ham en hardgekookt ei Categorie met Vlees
    Als we bloemkool eten blijft er altijd wel een deel bloemkool over omdat we maar met zijn tweeën zijn. Omdat mijn man een echte soepliefhebber is, wor.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  28. Bloemkooloep met reepjes knapperig gebakken ham
    Bloemkooloep met reepjes knapperig gebakken ham Categorie met Vlees
    Ik had nog een kleine bloemkool van zo'n pakketje bloemkool met broccoli. De bloemkool was een beetje te weinig om als groente te eten, dus gekozen voor so.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  29. Fluweelzachte bloemkoolcremesoep een heerlijke dinersoep ook als amuse
    Fluweelzachte bloemkoolcremesoep een heerlijke dinersoep ook als amuse Categorie met Groente, Warm
    Een soepje dat heel geschikt is als amusesoep of als voorgerecht (in een klein kopje) bij een wat uitgebreid diner. De soep smaakt anders dan andere bloemk.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  30. Romige bloemkoolsoep met rivierkreeftjes
    Romige bloemkoolsoep met rivierkreeftjes Categorie met Vis
    Een zalige romige soep met een hele zachte smaak. De rivierkreeftjes smaken verrukkelijk in combinatie met de soep. Een beetje beet en een zachte smaak. Ec.... De bereidingstijd is circa 4 minuten en het is voor ongeveer 15 personen.
  31. Romige bloemkoolsoep met gerookte zalm
    Romige bloemkoolsoep met gerookte zalm Categorie met Vis
    Het recept van deze verrukkelijke romige en eenvoudig te maken bloemkoolsoep heb ik uit Libelle. De zalm heb ik er zelf aan toegevoegd. Het was een succes.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  32. Heldere bloemkoolsoep met kerrie en rijst
    Heldere bloemkoolsoep met kerrie en rijst Categorie met Groente
    Deze vegetarische bloemkoolsoep maakte mijn moeder altijd als ze een restje gekookte bloemkool over had. Ik maak meestal een gladde bloemkoolsoep maar vond.... De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  33. Overheerlijke kerrie-bloemkoolsoep met kip
    Overheerlijke kerrie-bloemkoolsoep met kip Categorie met Vlees
    Halve bloemkool over. Nog wat zelfgetrokken kippenbouillon met stukjes kip in de vriezer. Daar kun je wat lekkers mee maken! En dat is gelukt. Zo lekker da.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  34. Bloemkoolsoep met prei en balletjes
    Bloemkoolsoep met prei en balletjes Categorie met Vlees
    Een zalig romig soepje. Ook heerlijk als je wat loemkool over hebt. Past heel goed als vooraf bij een etentje. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  35. Hertensukade van Ramon Brugman
    Hertensukade van Ramon Brugman Categorie Wild, Stoofschotels, Kerst
    Wild is bij ons een erg geliefd gerecht met zon- en feestdagen. Ik ben sowieso al een fan van stoofpotjes en rundersukade dus dan is dit gerecht al bij voo.... De bereidingstijd is circa 180 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  36. De echte Pumpkin Spice Latte van Starbucks
    De echte Pumpkin Spice Latte van Starbucks Categorie Warm
    Als ik weer eens tijd over heb struin ik het Internet af naar leuke recepten. Zo vond en maakte ik het recept van deze echte "Pumpkin Spice Latte".... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  37. Pumpkin Pie (zoete pompoentaart)
    Pumpkin Pie (zoete pompoentaart) Categorie Taarten
    Al vaak een keer willen maken maar het was er gewoon nog nooit van gekomen. Nu had ik een dessert nodig en vond het wel leuk om dat in de vorm van een taar.... De bereidingstijd is circa 90 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  38. Lauwwarme salade met Val-Dieu kaas
    Lauwwarme salade met Val-Dieu kaas Categorie Salades
    Zo'n salade heb ik ooit eens gegeten in een restaurant en altijd onthouden omdat het zo lekker was. Nu ik deze kaas per toeval in huis had dacht ik er aan.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  39. Goedgevulde linzensoep
    Goedgevulde linzensoep Categorie met Vlees, met Groente
    Ik vind linzen een hele lekkere en multifunctionele peulvrucht. En als je zo'n pan met soep aan het maken bent ruik je de heerlijke kruidige geur al die je.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  40. Courgettes gevuld met ham en roomkaas
    Courgettes gevuld met ham en roomkaas Categorie Groenten, Ovenschotels
    Dit zijn toch lekkere gevulde courgettes!! Een recept dat ik al heel lang heb en steeds weer maak. Het ecept heeft heel lang geleden in een Libelle gestaa.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  41. Courgettes gevuld met geitenkaas, tomaten, pesto en pijnboompitten
    Courgettes gevuld met geitenkaas, tomaten, pesto en pijnboompitten Categorie Groenten, Vegetarisch
    Heerlijke vegetarische gevulde courgettes die ook niet-vegetariërs heel lekker vinden. Mijn man - een fervente vleeseter - nam er zelfs twee. !!. De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  42. Gehaktballen gevuld met roomkaas en prei
    Gehaktballen gevuld met roomkaas en prei Categorie Vlees
    Met deze gehaktballen heb ik een prijs (een pannenset) gewonnen bij Smulweb in 2010. . De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  43. Wokken Indisch gekruid gehakt met groenten en pindasaus
    Wokken Indisch gekruid gehakt met groenten en pindasaus Categorie Vlees
    Misschien een beetje ouderwets, maar nog altijd lekker. Alles in één pan: lekker gekruid gehakt met sperziebonen, paprika en champignons en p.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  44. Indische gehakballetjes in een lekker sausje
    Indische gehakballetjes in een lekker sausje Categorie Vlees
    Deze gehaktballetjes heb ik gemaakt als onderdeel van een kleine rijsttafel. Het sausje is heel gemakkelijk te maken en erg lekker.. De bereidingstijd is circa 26 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  45. Indische gehaktballetjes in een lekker sausje
    Indische gehaktballetjes in een lekker sausje Categorie Vlees
    Deze gehaktballetjes heb ik gemaakt als onderdeel van een kleine rijsttafel. Het sausje is heel gemakkelijk te maken en erg lekker. Dezelfde saus heb ik ge.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  46. Gegrilde entrecôte met balsamico-paddenstoelen
    Gegrilde entrecôte met balsamico-paddenstoelen Categorie Vlees
    Malse gegrilde entrecôte met het kruidige van de cantharellen. Eerst de cantharellen gebakken en daarna de entrecôtes gegrild. Zo klaar en een.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  47. Daging Smoor heerlijk gestoofd Indisch rundvlees ook voor slowcooker
    Daging Smoor heerlijk gestoofd Indisch rundvlees ook voor slowcooker Categorie Vlees
    Deze stoofpot is heel gemakkelijk te maken.Vlees in gedeelten aanbraden, alle andere ingrediënten erbij en dan ....Stoven maar ! Uitermate geschikt vo.... Weer is wat anders, zeker het proberen waard. De bereidingstijd is ongeveer 20 minuten en het is voor circa 2 personen. Van origine komt het uit Indonesie.
  48. Bourgondisch rundvlees uit de slowcooker, maar ook uit de braadpan
    Bourgondisch rundvlees uit de slowcooker, maar ook uit de braadpan Categorie Vlees
    Een lekkere stoofpot is niet te versmaden. Ook gemakkelijk als je gasten krijgt. Je kunt deze stoofpot ook gewoon in een braadpan maken.. De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  49. Mijn favoriete boeuf bourguignon ( rundvlees in rode wijn )
    Mijn favoriete boeuf bourguignon ( rundvlees in rode wijn ) Categorie Vlees, Slowcooker
    Dit is echt mijn favoriete boeuf bourguignon. Het is al weer heel wat jaren geleden dat we dit vleesgerecht regelmatig aten. Afgelopen weekend weer - met s.... De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  50. Pittige biefstukreepjes in paprika-kokossaus
    Pittige biefstukreepjes in paprika-kokossaus Categorie Vlees
    Ik heb dit recept al eerder gemaakt met grote garnalen. Met biefstuk-reepjes zeker zo lekker. Heerlijk oosters en pittig van smaak.. De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.