Altijd lekker over je vlees.
Je kunt de ui en paprika ook in de olie van het vlees bakken.
Lekker!
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Groente jus voor over vlees
						PT5M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Groente jus voor over vlees
Een heerlijk groente jus voor over vlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bobbi Oldemans
								
																
									Bereidingstijd:
									 5 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Bijgerechten - Groenten
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Groente jus voor over vlees te bereiden
  Snijd de paprika in kleine blokjes en de ui in snippers.
Doe een beetje olijfolie in een pannetje doe de paprika en ui er ook bij.
Laat het 1 of 2 minuutjes op laag vuur staan.
Klaar!
										Doe een beetje olijfolie in een pannetje doe de paprika en ui er ook bij.
Laat het 1 of 2 minuutjes op laag vuur staan.
Klaar!
 
                    





 
					