KookJij

Grillade Marinière de Valence

Een heerlijk grillade marinière de valence recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 200 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Grillade Marinière de Valence te bereiden

1).Vet een grote anti-aanbakpan in met olijfolie en verhit deze.
2).Leg 200 gram uien op de bodem en daarop de lapjes vlees.
3).Bedek het geheel met de rest van de uien.
4).Maak een homogeen mengsel van bloem en boter en verdeel dat in vlokjes over de uien-massa in de pan.
5).Doe de deksel op de pan en schuif dit geheel voor 45 minuten in de oven.
Ondertussen :
6).Pak de rest van de olijfolie en meng daardoor de azijn, ansjovis, knoflook en peterselie.
7).Haal de pan uit de oven en giet het olie-azijn-ansjovis
mengsel gelijkmatig over de inhoud van de pan uit.
8).Zet de pan met deksel er op weer terug in de oven en laat die nog 2 uur sudderen op 150 graden Celsius.
9).Controleer dan op gaarheid van het vlees en laat zo nodig verder garen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Klassiek is om dit gerecht te combineren met aardappel-pureé en in roomboter gaar gestoofde groene kool.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst