KookJij

Grapefruitgranité

Een heerlijk grapefruitgranité recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Grapefruitgranité te bereiden

Halveer de grapefruits en haal de helften voorzichtig leeg.Laat daarbij de schil in tact.Pureer het vruchtvlees(zonder witte schil)met de suiker en 3 eetlepels water.Zeef het mengsel en schenk het in een ondiepe metalen schaal.Zet de schaal 4 uur in de diepvries en roer het mengsel elke 30 minuten door met een vork zodat het in mooie kristallen bevriest.Schep de granité in lege grapefruitschillen.(eventueel) op gecrusht ijs.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst