KookJij

Gestoomde visrolletjes

Een heerlijk gestoomde visrolletjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gestoomde visrolletjes te bereiden

Ontvel de visfilets en leg ze met het "vel"naar boven op een werkbank.Meng in een schaal de garnalen met de maïzena,sherry en lente-uitjes.Verdeel dit mengsel over de visfilets en zet ze apart.Roerbak de eieren totdat ze net gestold zijn.Verdeel het eimengsel over het garnalenmengsel.Rol de visfilets net op als een opgerolde croisant,beginnend bij het dikke gedeelte en zet ze vast met een coctailprikker vast.leg een schone theedoek op de bodem van een bamboe stoommandje en leg de visrolletjes erop.Dek ze af en zet het mandje in een wok met kokend water.Stoom het geheel 10-15 min.tot de vis gaar is.Verwijder de prikkers.Lekker met nieuwe aardappelen en een salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst