KookJij

Recept voor Gepaneerde kiphaasjes

Lekker bij de borrel met een sausje erbij of gewoon bij de gebakken aardappelen of frietjes, salade erbij en klaar.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Bestrooi de kipfilethaasjes met peper, zout en paprikapoeder en wrijf dit goed in.
  2. Pers de citroen uit en sprenkel het sap over de kip heen.
  3. Laat 20 minuten staan.
  4. Klop het ei los en haal de kipfilethaasjes door het geklopte ei en daarna door het paneermeel.
  5. Dit kan je eventueel herhalen.
  6. Laat de olie in een koekenpan warm worden samen met de roomboter.
  7. Bak de kip goudbruin en gaar.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Je kan het mooi afmaken door er wat verse peterselie fijngehakt erover te strooien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst