Recept
« Terug naar recepten
					
						Gekruide aardappelen met oregano en olijfolie
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gekruide aardappelen met oregano en olijfolie
Een heerlijk gekruide aardappelen met oregano en olijfolie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Ronny Henri Szostek
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									http://www.bloggen.be/macuisine
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gekruide aardappelen met oregano en olijfolie te bereiden
        Schil en was de aardappelen en snijd ze doormidden of in vieren als het dikke zijn. Vet een bakblik of bakplaat in met olijfolie en plaats de aardappels in de bakblik. Voeg de olijfolie, oregano, grof zeezout en peper en meng alles goed om. Laat 35 minuten marineren en bak de aardappels af in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende 30 a 45 minuten of totdat de aardappeltjes mooi goudbruin zijn. Dien ze direkt op. Lekker met lamsgebraadje.
        
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Danny zegt:
                    
Otto zegt: