KookJij

Geitenkaas-tarlyballetjes + rodepeper-aardbeisalsa

Een heerlijk geitenkaas-tarlyballetjes + rodepeper-aardbeisalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Kinderen - Snacks
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: recept uit de Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geitenkaas-tarlyballetjes + rodepeper-aardbeisalsa te bereiden

Bereid de tarly volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat op een bord afkoelen. Snijd driekwart van de munt fijn en meng samen met de kaas door de tarly. Vorm er kleine balletjes van. Roer de aardbeien om met de rode peper, azijn en het citroensap. Breng op smaak met suiker en zout. Schep de salsa in mooie glaasjes en verdeel de kaasballetjes erover. Garneer met de munt.

Mijn kookverhaal (Lidia V)

Dit is een voorgerecht, maar wij maken het ook wel een als snack succes verzekerd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst