Recept
« Terug naar recepten
					
						Garnalen- Krabcocktail
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Garnalen- Krabcocktail
Deze heerlijke garnalen krab cocktail is een echte aanrader als voorgerecht. De cocktail serveren in een tomaat maakt het extra origineel!
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Speciale gelegenheden - Kerst
 - > Voorgerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											24
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Amerika
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Garnalen- Krabcocktail te bereiden
Voorbereiden
In kom slagroom half stijf kloppen. Mayonaise, chilipoeder, tomatenketchup en whisky erdoor scheppen. Cocktailsaus op smaak brengen met enkele druppels citroensap, zout en peper.In zeef garnalen en krab onder koud stromend water afspoelen en goed laten uitlekken. IJsbergsla in fijne reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken.
Bereiden
Sla over coupes verdelen. In midden bergje garnalen en krab scheppen. Cocktailsaus erover scheppen. Garneren met snufje chilipoeder op saus en peterselie.
									In kom slagroom half stijf kloppen. Mayonaise, chilipoeder, tomatenketchup en whisky erdoor scheppen. Cocktailsaus op smaak brengen met enkele druppels citroensap, zout en peper.In zeef garnalen en krab onder koud stromend water afspoelen en goed laten uitlekken. IJsbergsla in fijne reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken.
Bereiden
Sla over coupes verdelen. In midden bergje garnalen en krab scheppen. Cocktailsaus erover scheppen. Garneren met snufje chilipoeder op saus en peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gwenchi zegt:
gerrie zegt:
Harry zegt:
Tilly zegt:
                    
moedertje zegt:
Zullen we proberen?:p