Recept
« Terug naar recepten
					
						Garnaal met Tomaat en Ui in een Mexicanadressing
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Garnaal met Tomaat en Ui in een Mexicanadressing
Mexicana dressing : een saus met minstens pepers en limoen.Verder grote variatie.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
 - > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Amerika
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									Amerikaanse collega
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Garnaal met Tomaat en Ui in een Mexicanadressing te bereiden
1).Het limoensap, de jalapeñnos, de helft van de korianderblaadjes en de avocado's in een keukenmachine tot een halfvloeibare dressing draaien.
2).De tomaten, uisnippers en knoflooksnippers in een kommetje door elkaar roeren.
3).Zoals gezegd de garnalen op een ingevet bakblik - bestrooid met wat knoflookpoeder - in de oven onder de grill garen gedurende 4 minuten. Dan bliksemsnel omdraaien en bedekken met het tomaten-mengsel. Dan weer onder gril schuiven en nog eens 5 minuten laten garen.
										2).De tomaten, uisnippers en knoflooksnippers in een kommetje door elkaar roeren.
3).Zoals gezegd de garnalen op een ingevet bakblik - bestrooid met wat knoflookpoeder - in de oven onder de grill garen gedurende 4 minuten. Dan bliksemsnel omdraaien en bedekken met het tomaten-mengsel. Dan weer onder gril schuiven en nog eens 5 minuten laten garen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
De garnalen-massa over de bordjes vedelen en de dressing er over scheppen. Afgarneren met de gesnipperde korianderblaadjes.
									
                    
liz1 zegt: