Recept
« Terug naar recepten
Enge spinnen
PT60M
Enge spinnen
Een heerlijk enge spinnen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
25 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
65
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Enge spinnen te bereiden
Snijd om spinnenpoten te maken 4 even lange stukken rode of zwarte dropveter af en knoop die 2x om een dropsleutel. Voor de ogen steek je 2 dezelfde gekleurde dropstaafjes in het gat van de sleutel. Tijd om te griezelen: je enge spin is klaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
![els van ettinger](https://www.kookjij.nl/img/no-image-user.png)
els van ettinger zegt:
en leuk omzelf te maken met de kinderen
![Maja de Bij](https://www.kookjij.nl/img/no-image-user.png)
Maja de Bij zegt:
![tonny](https://www.kookjij.nl/img/no-image-user.png)
tonny zegt:
![moon](https://www.kookjij.nl/img/no-image-user.png)
moon zegt:
altijd handig als je een snackbar in de buurt hebt
![mij](https://www.kookjij.nl/img/no-image-user.png)
mij zegt:
![Ikke](https://www.kookjij.nl/img/no-image-user.png)
Ikke zegt:
Anomiempje zegt: