Recept
« Terug naar recepten
					
						Deelbrood
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Deelbrood
Een heerlijk deelbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Lambert de Bruijn
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Deelbrood te bereiden
Maak het deeg volgens de aanwijzing op de verpakking en verdeel het in maximaal 12 gelijke delen.Druk ieder portie een beetje plat en verdeel de vulling hierover.Laat de deegranden een beetje vrij en bestrijk deze met losgeklopte eidooier.Knijp het deeg dicht en vorm er bolletjes van.Leg die tegen elkaar aan op een ingevette bakplaat,bedek ze met een vochtige theedoek en laat ze nog 20 min.rijzen.Bestrijk de broodjes met het overgebleven eierdooier en bak ze onder het midden van de oven in ca.25 min.gaar en mooi bruin.
									 
                    




 
					
Kim zegt: