Recept
« Terug naar recepten
					
						De walnotentijd is aangebroken
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			De walnotentijd is aangebroken
Een heerlijk de walnotentijd is aangebroken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									monique ottenbros
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe De walnotentijd is aangebroken te bereiden
  -De kip bruin bakken.
-De prei en uien erbij doen en de prei laten slinken.
-Het bouillonblokje erbij doen en peper en zout na smaak.
-De kookroom erbij doen en goed doorroeren.
-Met deksel op de pan goed heet laten worden.
-De walnoten erbij doen,doorroeren en alles overdoen in een ovenschaal.
-De geraspte kaas erover strooien en afbakken in een voorverwarmde oven van 200C tot de kaas goudbruin is.
										-De prei en uien erbij doen en de prei laten slinken.
-Het bouillonblokje erbij doen en peper en zout na smaak.
-De kookroom erbij doen en goed doorroeren.
-Met deksel op de pan goed heet laten worden.
-De walnoten erbij doen,doorroeren en alles overdoen in een ovenschaal.
-De geraspte kaas erover strooien en afbakken in een voorverwarmde oven van 200C tot de kaas goudbruin is.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Door de walnoten als allerlaatste erdoor te roeren blijven ze lekker krokant.
									
                    