Recept
« Terug naar recepten
					
						Crumble
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Crumble
Een heerlijk crumble recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Engeland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Crumble te bereiden
Meng appel,mincemeat,banaan en sinaasappelsap en schep het mengsel in een ovenvaste schaal.Meng voor het kruimeldeeg de amandelen met bloem en suiker in de keukenmachine.Voeg de boter toe en verkruimel deze met behulp van de pulsknop door het bloemmengsel tot het mengsel op broodkruim lijkt,Strooi het kruimeldeeg over het appelmengsel.Bak de crumble 25-35 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 180 graden tot de kruimellaag goudgeel is.Serveer direct.
									 
                    
 
					
johann zegt: