KookJij

Crispy yoghurtijs

Een heerlijk crispy yoghurtijs recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Nagerecht
  2. > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crispy yoghurtijs te bereiden

1 el honing en 25 gram walnoot ( of Kellog's) door de yoghurt scheppen.
Het mengsel in de ijsmachine bevriezen of in de ijskast gedurende 6 uur laten opstijven. Let wel bij het laatse om de 2 uur met een vork doorroeren om ijskristallen te voorkomen.

Bij het opdienen, ijbolletjes scheppen en besprenkelen met resterende honing

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

martine

martine zegt:
Super !
Jitschak

Jitschak zegt:
Hoi Camilla, Ik ga maandag dit recept proberen. Ik moet namelijk voor mijn studie een hartige ijs maken, zonder suiker.

Ik heb nog nooit ijs gemaakt maar aangezien ALLE ijs-recepten suiker bevatten en deze niet, hoop ik dat het lukt.