Recept
« Terug naar recepten
					
						Ciabatta met rucolapesto
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Ciabatta met rucolapesto
Een heerlijk ciabatta met rucolapesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									L Broers
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2-4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Silvo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Ciabatta met rucolapesto te bereiden
  Verwarm de oven voor op 220 graden.
Pureer met een staafmixer of keukenmachine 50 gr rucola met de knoflook, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuiige pasta. Roer de parmezaanse kaas met zout en peper naar smaak erdoor.
Rooster de ciabattahelften in de oven krokant.
Besmeer het brood royaal met de rucolapesto en beleg met de plakjes tomaat, parmaham en mozarella. Verdeel de rest van de rucola erover en bestrooi met evt. nog wat peper naar smaak.
Snijd de ciabatta in 2 of 4 stukken.
									Pureer met een staafmixer of keukenmachine 50 gr rucola met de knoflook, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuiige pasta. Roer de parmezaanse kaas met zout en peper naar smaak erdoor.
Rooster de ciabattahelften in de oven krokant.
Besmeer het brood royaal met de rucolapesto en beleg met de plakjes tomaat, parmaham en mozarella. Verdeel de rest van de rucola erover en bestrooi met evt. nog wat peper naar smaak.
Snijd de ciabatta in 2 of 4 stukken.
 
                    





 
					