Recept
« Terug naar recepten
					
						Broodje frikandel anders
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Broodje frikandel anders
Een heerlijk broodje frikandel anders recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									monique ottenbros
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Kinderen - Snacks
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Broodje frikandel anders te bereiden
  -Van de broodjes van de bovenkant een kapje afsnijden en het broodje uithollen.
-De curry, mayonaise en olie mengen.
-De frikandellen in plakjes snijden.
-De frikandel plakjes in olie bakken (frituur of bak in koekepan met olie).
-Laten uitlekken, mengen met de komkommerblokjes en de broodjes vullen hiermee.
-De curry/mayo saus erover verdelen.
-De taugé en gedroogde uitjes erover strooien.
-Direct serveren.
										-De curry, mayonaise en olie mengen.
-De frikandellen in plakjes snijden.
-De frikandel plakjes in olie bakken (frituur of bak in koekepan met olie).
-Laten uitlekken, mengen met de komkommerblokjes en de broodjes vullen hiermee.
-De curry/mayo saus erover verdelen.
-De taugé en gedroogde uitjes erover strooien.
-Direct serveren.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Ik ben op dit idee gekomen omdat mijn kids altijd de kopkantjes van mijn frikandellen afpikten, die vinden ze heerlijk (zoals de meeste kinderen) en dus heb ik dit bedacht, krijgen ze ook nog eens groenten binnen!
									 
                    





 
					