KookJij

Blauwaderkaas met zoetzure peer

Een heerlijk blauwaderkaas met zoetzure peer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Blauwaderkaas met zoetzure peer te bereiden

Schil de peren en snijd deze in vieren. Verwijder het klokhuis. Kook de peren net gaar in een mengsel van 1 deel azijn, 4 delen water en suiker naar smaak. Laat afkoelen. Snijd blauwaderkaas (roquefort) in punten. Beleg deze met een kwart peer en serveer met een cocktailprikker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

anoniem

anoniem zegt:
:p goed gerecht