Recept
« Terug naar recepten
					
						Biefstuk met Provençaalse groentesaus
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Biefstuk met Provençaalse groentesaus
Een heerlijk biefstuk met provençaalse groentesaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									kaas.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Biefstuk met Provençaalse groentesaus te bereiden
  Bestrooi de biefstukken met versgemalen peper en zout.
Grill de biefstukken in een hete pan om en om rosé.
Roerbak intussen in ongeveer 6 minuten de fijngesneden knoflook en groenten in de hete olie. Roer de Boursin Cuisine erdoor en maak de groentesaus verder op smaak met versgemalen peper.
Serveer de biefstuk met gekookte minikrieltjes bestrooid met fijngehakte kruiden.
									Grill de biefstukken in een hete pan om en om rosé.
Roerbak intussen in ongeveer 6 minuten de fijngesneden knoflook en groenten in de hete olie. Roer de Boursin Cuisine erdoor en maak de groentesaus verder op smaak met versgemalen peper.
Serveer de biefstuk met gekookte minikrieltjes bestrooid met fijngehakte kruiden.
 
                    



 
					