Recept
« Terug naar recepten
					
						Besmeerd stokbrood
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Besmeerd stokbrood
Een heerlijk besmeerd stokbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Zus van den Heuvel
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Besmeerd stokbrood te bereiden
  De smeerkaas, Boursin, geraspte kaas, zout en peterselie mengen.
De achterham klein snijden en erbij doen.
De boter met kleine hoeveelheden erbij doen en alles goed mengen.
De oven voorverwarmen op 200°C.
Leg eerst bakpapier en daarop folie op de bakplaat
Stokbrood snijden in plakken van 2 cm.
Besmeer aan beide kanten het stokbrood met het mengsel. Leg de sneetjes op de folie 1/2 cm. van elkaar. Stokbrood inpakken met de folie.
25 min. in de oven op 200°C.
Lekker bij de borrel.
									De achterham klein snijden en erbij doen.
De boter met kleine hoeveelheden erbij doen en alles goed mengen.
De oven voorverwarmen op 200°C.
Leg eerst bakpapier en daarop folie op de bakplaat
Stokbrood snijden in plakken van 2 cm.
Besmeer aan beide kanten het stokbrood met het mengsel. Leg de sneetjes op de folie 1/2 cm. van elkaar. Stokbrood inpakken met de folie.
25 min. in de oven op 200°C.
Lekker bij de borrel.
                    