Recept
« Terug naar recepten
					
						Avocado-grapefruitsalade met limoen en zoethete chilisaus
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Avocado-grapefruitsalade met limoen en zoethete chilisaus
Een heerlijk avocado-grapefruitsalade met limoen en zoethete chilisaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Salades
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									spar
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Avocado-grapefruitsalade met limoen en zoethete chilisaus te bereiden
 Grapefruit kunt u het beste ontvliezen door aan beide zijden het kapje er af te snijden en met een scherp kartelmesje rondom de schil en het wit er af te snijden. Nu met het mesje langs de vliesjes insnijden en de partjes eruit snijden.
Werkwijze:
Vermeng de yoghurt met het limoensap en de chilisaus.
Halveer de avocado's, verwijder de pit en snijd de schil eraf. Snijd de avocado's in lange repen en vermeng deze voorzichtig samen met de grapefruitpartjes en de yoghurt-chilisaus.
Was de sla in ijskoud water en maak hem goed droog.
Schep de avocado-grapefruitsalade in het midden van gekoelde borden en garneer rondom met de slablaadjes. Bestrooi op het laatst met gehakte peterselie.
 
 
									Werkwijze:
Vermeng de yoghurt met het limoensap en de chilisaus.
Halveer de avocado's, verwijder de pit en snijd de schil eraf. Snijd de avocado's in lange repen en vermeng deze voorzichtig samen met de grapefruitpartjes en de yoghurt-chilisaus.
Was de sla in ijskoud water en maak hem goed droog.
Schep de avocado-grapefruitsalade in het midden van gekoelde borden en garneer rondom met de slablaadjes. Bestrooi op het laatst met gehakte peterselie.
 
                    




 
					