KookJij

Asperges met dille, rosbief en gebakken nieuwe krielaardappeltjes

Een heerlijk asperges met dille, rosbief en gebakken nieuwe krielaardappeltjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Yunomi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperges met dille, rosbief en gebakken nieuwe krielaardappeltjes te bereiden

Schil de asperges en snijd het onderste stukje (1-3 cm) er af. Kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal ze uit het water en laat ze goed uitlekken.

Was de krielaardappeltjes. Zet ze op in koud water, breng ze aan de kook en laat ze gedurende 5 minuten koken. Giet ze af en dep ze af met keukenpapier.

Verhit de margarine in een grote pan en bak de krielaardappeltjes hierin gedurende 10 minuten op een matig vuur; schep geregeld om. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Groenten toe, laat het smelten en schep de aardappeltjes om.

Maak de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de fijngehakte dille erdoor.

Verdeel de rosbief over 4 warme borden en bestrooi de rosbief met wat peper. Schep de krielaardappeltjes erbij, leg de asperges ernaast, schep de saus erover en leg er een takje dille op of pluk het groen los en strooi het erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst