KookJij

Abrikozen schuim

Een heerlijk abrikozen schuim recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eierrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Abrikozen schuim te bereiden

Splits de eieren. Bewaar de dooiers onder water in de koelkast voor roerei of omelet. Klop de eiwitten in de beslagkom stijf met de jam. Pureer de abrikozen met de brandy in de keukenmachine. Schep de abrikozenpuree op de eiwitten en meng dit luchtig. Vul de coupes en voeg de garnering toe. Lekker met versgeroosterde amandelen uit een droge warme koekenpan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst