Lekker, licht, gezond en gemakkelijk te maken. 
De limoncello erdoor maakt de mousse nog lekkerder. Maar met citroensap ook lekker.
Vind je de mousse niet zoet genoeg doe erdan nog wat extra vanillesuiker door.
Bij gebruik van perziken uit blik zou ik de vanillesuiker achterwege laten. 
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardbeienmousse en perzikenmousse samen in een glas
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardbeienmousse en perzikenmousse samen in een glas
Een lekker licht nagerecht zonder room.  Gepureerde aardbeien onderin het glas en gepureerde perziken er boven op. De combinatie van aardbeien en perziken is heerlijk. 
            
            
					
									Recept van:
									Petra Wiggers
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardbeienmousse en perzikenmousse samen in een glas te bereiden
- Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snij de aardbeien wat kleiner.
- Schil de perziken, vewijder de pit en snij de perziken in kleine stukken. Bij gebruik van een blikje, laat je de perziken goed uitlekken.
- Pureer de aardbeien met het citroensap (of limoncello) en 2 zakjes vanillesuiker.
- Pureer daarna de perziken met 1 zakje vanillesuiker en een eetlepel citroensap (of limoncello).
- Verdeel eerst de aardbeienmousse over de glazen.
- Verdeel daarna de perzikemousse erover.
- Garneren met een toefje creme fraiche en eventueel wat citroenmelisse of basilicum
 
                    





 
					
