KookJij

Recept voor Aardappelpuree met witloof en rucola

Puree weer anders gepresenteerd.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken en afgieten. Witloof zeer fijn snijden, rucola evenzeer zeer fijn snijden. Aardappelen pureren het ei eronder mengen samen met de fijn gesneden groenten. Goed kruiden en de boter eronder spatelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst