KookJij

Home sweet home!!!

Datum: 29 juni 2011 Categorie: Algemeen, Column Reacties: 2

Hoi vriendinnetje!

Nog een dagje genieten van weer een heerlijke vakantie op Tenerife! Aan de ene kant het gevoel hebben: "Wil nog niet weg"! Maar aan de andere kant weer heerlijk om manlief en de kids te kussen. Ook jou heb ik gemist Nic, onze late msn babbels en de gezellige dates. Toch misschien een beetje heimwee? Neu, het lijkt me wel logisch dat je het weer heerlijk vind om je dierbaren weer te zien.
Ook heb ik KookJij behoorlijk gemist. De contacten met onze gebruikers, de leuke reacties, e-mails en ga zo maar door. Ik ben heel benieuwd naar de recepten die zijn toegevoegd!
Het is hier behoorlijk heet; ieder kledingstuk is er een teveel, pffffff.....
Vijfendertig graden in de schaduw, dus je wil niet weten hoe het voelt als die rakker op je koppie schijnt. Dan is een verkoelende duik in de Atlantische overheerlijk!
De zee was vandaag behoorlijk ruig, dus kwam het kind weer even in mij naar boven, haha!

De beloofde kruiden heb ik voor je gescoord, dus ik verwacht op korte termijn een uitnodiging voor een lekker maaltje. Neem ik de sangria mee, al blijkt meestal dat het op vakantie lekkerder smaakt.
Vanavond schijnt er een groot vuurwerkspektakel op het strand te zijn om een zekere meneer te eren, St. Juan, geloof ik. Ik ken hem niet, jij? Dus gaan we na de paella genieten van de ondergaande zon en knallers.

En; het was een prachtige ervaring! Het strand stond in lichterlaaie!!

Na vandaag genoten te hebben van shoppen en terrassen, zitten we nu op twaalfduizend meter hoogte. Alles is gelukkig soepeltjes verlopen, en we hopen rond tweeën vannacht te arriveren in Amsterdam. Het zit er weer op, we kunnen hier voorlopig weer even op teren! Heb jij al wat kunnen plannen? Ik kan niet wachten om al je verhalen te horen.
Gauw afspreken? Het schijnt in ons landje ook prachtig weer te worden, dus ik ga gewoon door met terras-bezigheden. No problemo! Ik bel je morgen!!

Dikke knuf!
An.

P.s. Over je gras; waarom vraag je niet aan een aardige boer-buurman of hij met zijn hooimasjien over je akkertje wil gaan? Twee vliegen in één klap!
Jij blij, en meteen een mooie voorraad hooi voor jouw Meayke.
Hoeft die dikke poef er ook niet zoveel moeite voor te doen.
Goed idee, toch?

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

derbyke

derbyke zegt:
Ja Anna je hebt kookjij blijkbaar toch gemist evenzeer je vriendin .Zo te lezen moet het geweldig geweest zijn en jij houd blijkbaar ook van de ruige zee en maar springen over de hoge golven .gewoon zalig .Welkom thuis knuffels en een pootje van Elmo :);)
Anna

Anna zegt:
Ja, KookJij is toch mijn kind (je).
Hoe hoger de golven, hoe beter, haha!
En dan zien hoe menigeen; hoepsakee, met de beentjes de lucht in:D:D
Fijn om weer terug te zijn bij mijn dierbaren en KookJij vrienden!!!
Knuf,
Anna.
XX:D

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten