KookJij

Eet, geniet en blijf gezond

Datum: 18 november 2014 Categorie: Algemeen, Even voorstellen.. Reacties: 2

Koken is helemaal hot! Er worden de mooiste kookboeken uitgegeven, er zijn tal van kookprogramma’s op televisie, dieetgoeroes duiken overal op en superfoods zijn niet te ontwijken. Ondanks dit alles blijft voor vele vaak de vraag: Hoe kan ik nu lekker blijven eten en op gewicht blijven?

KookJij gaat een handje helpen door maandelijks een verantwoord recept te plaatsen. Dit in samenwerking met Gezond en Gewicht en Libris Boekhandel Roodbeen. De meiden van Roodbeen zoeken een leuk recept uit een kookboek en Gerdien van Gezond en Gewicht geeft tips of past dit recept aan zodat het een verantwoord recept wordt.

Even voorstellen… Gerdien Hopster van Gezond en Gewicht
Ik ben Gerdien Hopster en initiatiefneemster van Gezond en Gewicht. Door bepaalde omstandigheden in mijn leven ben ik in aanraking gekomen met het feit dat het belangrijk is aandacht te hebben voor een gezond gewicht en een fit lijf. In deze periode ben ik tot de conclusie gekomen, dat een gezond gewicht en fit lijf het resultaat is van het streven naar gezondheid. En dus een gezond leven. Met mijn gewichtspraktijk Gezond en Gewicht help ik mensen bij creëren van een gezondere leefstijl. Personen met overgewicht, ondergewicht of iemand die zich graag wat fitter wil voelen, voor iedereen bied ik begeleiding op maat.

Ik ben er van overtuigd dat men een eet- en dus leefwijze alleen vol kan houden wanneer deze zoveel mogelijk aansluit bij zijn of haar leven! Lust je geen gekookte aardappelen, eet ze dan vooral niet, drink je graag een glaasje wijn of eet je op vrijdag altijd soep, blijf dit dan vooral doen! Alleen als we iets doen waar we ons goed bij voelen, zijn we in staat om een verandering neer te zetten die we vol kunnen houden, de rest van ons leven! Geen crashdieet dus maar een verandering van je leefstijl, dat is waar we voor gaan! Vanaf nu elke maand een actueel en verantwoord recept op KookJij! 


Kijk voor meer informatie of voor contact met Gerdien op gezondengewicht.nl voor informatie of het bestellen van boeken op libris.nl/roodbeen

 

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Tanja

Tanja zegt:
He, he, eindelijk iemand die ondergewicht ook noemt! :-) Het is een redelijk onbekend maar zeer ingrijpend probleem :-( Wel kennen veel mensen het van mensen met een eetstoornis maar als je door andere oorzaken ernstig ondergewicht hebt begrijpen ze dat slecht. Geen energie, geen weerstand, niet lekker kunnen sporten of winkelen etc Zelfs niet in staat zijn je eigen huishouden te doen. En soms lukt zelfs koken me niet :-( Aan de meeste tips van de dietiste had ik niet veel, omdat oa mijn maag snel protesteert bij vet.En ook vroegere bestraling in mond en keel helpen niet mee. Ik verwacht geen wonderen van je, ik ben al blij dat je het noemt!
gea

gea zegt:
Oh... wat leuk! Ik eet nu een jaar lang kha en voel me er geweldig bij! Het is inderdaad een levenswijze en geen dieet. Ik ben er wel mee begonnen, omdat ik wilde afvallen, maar ik wil nu niet anders meer! Een opgeblazen gevoel ken ik niet meer. Ik eet elke dag verrukkelijk en gevarieerd. Ik blijf nu op een gezond gewicht. Ben heel benieuwd naar de adviezen en de recepten!

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten