KookJij

Zalmrol

Een heerlijk zalmrol recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmrol te bereiden

* Laat de zalm op kamertemperatuur komen.
* Snijd de korsten van het brood. Deze gebruik je niet.

* Besmeer de plakken brood met roomkaas.
* Beleg het sneetje met gerookte zalm.
* Doe er wat mierikswortel puree overheen en maal er wat citroen of peper over.
* Voeg een takje dille en sprietjes bieslook toe.
* Rol het sneetje op.
* Snijd de bovenkant en de onderkant met een scherp mes er van af.
* Elk sneetje kan je in vieren delen voor een kleinere porties.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst