Recept
« Terug naar recepten
					
						Tropische bibber
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tropische bibber
Een heerlijk tropische bibber recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
- > Kinderen - Toetjes
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									wereldrecepten
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tropische bibber te bereiden
Breng 1/2 liter water aan de kook. Neem de pan van het vuur. Klop het puddingpoeder door het water tot alles is opgelost. Vet 4 puddingvormpjes dun in met de olie. Laat het fruit goed uitlekken in een zeef. Hou wat stukjes fruit apart om starks de puddinkjes mee te versieren. Snij de rest van het fruit in kleine stukjes en roer het door het puddingmengsel. Schep het puddingmengsel in de vormpjes. Laat de puddinkjes ongeveer 2 uur in de koelkast staan zodat ze stevig worden. Maak elk puddinkje met een mes langs de zijkanten van de vormpjes los, zet er een bordje op, keer het om en schud voorzichtig. Zo komt het puddinkje los en zakt het op het bordje. Versier de puddinkjes met lekker veel slagroom, wat stukjes fruit en eventueel een parasolletje.
									 
                    





 
					
Nicolette zegt:
Leuk recept voor kinderen (maken en eten)
groetjes, Nicolette