KookJij

Spinazierisotto met Gorgonzola

Een heerlijk spinazierisotto met gorgonzola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spinazierisotto met Gorgonzola te bereiden

Verhit olie in een grote pan.
Knoflook, ui en rijst fruiten tot de rijst glanst.
De wijn toevoegen en helemaal laten verdampen.
Scheut bouillon toevoegen.
Blijven roeren en elke keer een scheut toe blijven voegen, als het vocht door de rijst is opgenomen.
Verhit in een andere pan olie en laat daar de spinazie in slinken.
Gorgonzola door de risotto roeren en laten smelten.
Vervolgens de spinazie er door en op smaak brengen met zout en peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst