Recept
« Terug naar recepten
					
						Snelle Hoisin noedels
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Snelle Hoisin noedels
Een heerlijk snelle hoisin noedels recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									L Broers
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									China
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Krant
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Snelle Hoisin noedels te bereiden
  Haal de puntjes en eventuele draadjes van de peultjes en snijd ze schuin doormidden.
Snijd de biefstuk in schuine plakjes. Verhit 1 el olie in een pan en bak hierin al omscheppend de plakjes biefstuk. Roerbak 1 minuut, kruid met sechuanpeper en neem het vlees met een schuimspaan uit de pan.
Giet de rest van de olie in de pan, voeg de peultjes toe en roerbak 1 a 2 minuten.
Schenk de hoisinsaus erbij in de pan, voeg de woknoedels toe. Roer alles goed los. Voeg vervolgens de walnoten en plakjes vlees toe.
Laat alles goed warm worden en serveer.
									Snijd de biefstuk in schuine plakjes. Verhit 1 el olie in een pan en bak hierin al omscheppend de plakjes biefstuk. Roerbak 1 minuut, kruid met sechuanpeper en neem het vlees met een schuimspaan uit de pan.
Giet de rest van de olie in de pan, voeg de peultjes toe en roerbak 1 a 2 minuten.
Schenk de hoisinsaus erbij in de pan, voeg de woknoedels toe. Roer alles goed los. Voeg vervolgens de walnoten en plakjes vlees toe.
Laat alles goed warm worden en serveer.
 
                    





 
					