Recept
« Terug naar recepten
					
						Runderragout in rode wijnsaus 
						PT120M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Runderragout in rode wijnsaus
Een heerlijk runderragout in rode wijnsaus  recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Francien Korsten
								
																
									Bereidingstijd:
									 120 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Runderragout in rode wijnsaus te bereiden
 Snij het rund vlees in mooie stukken van 3x3 cm. maak de uien schoon en snijd niet in te kleine stukken. Bak het rundvlees in boter mooi bruin, voeg daarna de uien toe en laat alles lekker bruin bakken. Voeg de thijm, laurier en de grof gemalen peper toe en daarna de tomatenpuree laat alles nog even bakken en strooi twee eetlepels bloem over het vlees, Goed roeren met de spatel zodat de bloem goed vermengd is. Voeg eerst weinig wijn toe, goed roeren zodat alles glad is, daarna rest van de wijn met de bouillon toevoegen en zout.
Laat deze ragout onder laag vuur. langzaam gaar worden onder een gesloten deksel. (ca. 2 uren)
 
									Laat deze ragout onder laag vuur. langzaam gaar worden onder een gesloten deksel. (ca. 2 uren)
 
                    




 
					