Je kunt van de boter  een rol maken in vershoudfolie of de boter in een mooi schaaltje overdoen.
Lekker bij kip, saté maar ook varkensvlees.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Pistacheboter
						PT12M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pistacheboter
Een heerlijk pistacheboter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Flavia Vasco de Sousa
								
																
									Bereidingstijd:
									 12 min
								
								
									Personen:
									nvt personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
 - > Bijgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Blue Band : Soepen en sauzen
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pistacheboter te bereiden
 Pel de pistachenoten en blancheer ze een paar tellen in kokend water.
Stamp of wrijf ze met een paar druppels water in een vijzel tot puree (of in een blender)
Meng de puree dan door de boter.
										Stamp of wrijf ze met een paar druppels water in een vijzel tot puree (of in een blender)
Meng de puree dan door de boter.
                    