KookJij

Pistacheboter

Een heerlijk pistacheboter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 12 min
Personen: nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Blue Band : Soepen en sauzen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pistacheboter te bereiden

Pel de pistachenoten en blancheer ze een paar tellen in kokend water.
Stamp of wrijf ze met een paar druppels water in een vijzel tot puree (of in een blender)
Meng de puree dan door de boter.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Je kunt van de boter een rol maken in vershoudfolie of de boter in een mooi schaaltje overdoen.
Lekker bij kip, saté maar ook varkensvlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst