KookJij

natte cake

Een heerlijk natte cake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe natte cake te bereiden

De basterdsuiker en de boter en een snufje zout door elkaar mengen.Nu het cakemeel erdoor heen mengen,3eieren en 3dl water.Nu het cakemeel erdoor heen mixentotdat je een homogeen beslag hebt. Het beslag goed verdelen in een cakevorm en afbakken in een voorverwarmde oven op 160 graden .50 min.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

do

do zegt:
Het is een recept waar je 2 cakes van kan bakken. Het is wel te doen om er 1 cake van te maken maar zorg dan wel voor een groot bakblik anders loopt het er overheen. De cake moet 90 min. in de oven 160gr is wel goed;)
do

do zegt:
De baktijd van 50 min is veel te weinig. 90 min is goed. Neem wel een grote cakevorm want het is een recept waar je normaal 2 cakes van kan bakken.
linda

linda zegt:
Beste Nick, volgens mij kan je cakemeel vervangen door bloem met een beetje bakpoeder of zelfrijzend bakmeel als je dat daar kan krijgen.
Nick Kessel

Nick Kessel zegt:
Ik woon in Argentinie en wil dit recept maken. Helaas wordt er gesproken over cakemeel! Is er een verschil tussen cakemeel en gewonen meel? Zo ja wat is het verschil en hoe kan ik dat zelf maken voor dit recept?:?