Recept
« Terug naar recepten
					
						Mexicaanse Macho Nachos
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Mexicaanse Macho Nachos
Dit gerecht zie je vaak in Mexicaanse restaurants op de kaart staan als voorgerecht.
Het grote nadeel vind ik altijd dat je een hele berg chips krijgt en maar weinig topping.
Omdat ik juist die bovenkant het lekkerste vind heb ik mijn eigen recept gemaakt met minder chips en meer van die andere heerlijkheden.
Wij eten het thuis dan ook niet als voorgerecht maar als hoofdgerecht omdat het op mijn manier wel een stuk machtiger is.
            
            
					
									Recept van:
									Wilmie Willemse
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Overig
 - > Hoofdgerechten - Ovenschotels
 - > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Mexico
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Mexicaanse Macho Nachos te bereiden
- Doe de chips in een grote ovenschaal. b
 - Bak het gehakt rul en voeg de knoflook, uien, paprika en tomaten toe.
 - Als het gehakt gaar is en de groenten de gewenste gaarheid hebben voeg je de kruidenmix toe.
 - Als alles goed is gemengd, doe je het geheel bovenop de chips en daarop komt de salsa saus en de jalapeno.
 - Strooi de geraspte kaas erover en plaats de schaal in het midden van een voorverwarmde oven (15 minuten, 180 graden).
 
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Serveer naar wens met guacemole, zure room en salsa saus.
									
                    