Recept
« Terug naar recepten
Meringue
PT45M
Meringue
Een heerlijk meringue recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
starttocook.be
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meringue te bereiden
Verwarm de oven op 100°C.
Scheid het eiwit van het eigeel.
Klop de eiwitten tot een stijve massa en voeg er de suiker aan toe.
Spuit de meringue op een velletje bakpapier en bak dit gedurende ongeveer 1 ½ uur op 100°C.
Laat ze in de oven afkoelen met de deur open.
Scheid het eiwit van het eigeel.
Klop de eiwitten tot een stijve massa en voeg er de suiker aan toe.
Spuit de meringue op een velletje bakpapier en bak dit gedurende ongeveer 1 ½ uur op 100°C.
Laat ze in de oven afkoelen met de deur open.
Mijn kookverhaal (Sofie Vermaut)
Dit komt van Albert Verdeyen - van Start To Cook. Wil je stap voor stap toelichting over dit recept; zie dan zeker op www.starttocook.be - Eieren