Recept
« Terug naar recepten
					
						Krentenscones
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Krentenscones
Een heerlijk krentenscones recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Yvonne R
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									voor 225 stuks personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Amerika
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									Bakken met succes
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Krentenscones te bereiden
1. Bevochtig de bakplaten en bekleed ze met bakpapier of vet de platen dun in. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Klop voor het cakebeslag de ingrediënten op kamertemperatuur behalve de krenten, amandelen en sukade in een beslagkom in 4-6 minuten met de gardes van de handmixer luchtig.
3. Schep tot slot de krenten, amandelen en sukade erdoor.
4. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak duimdik uit. Steek er rondjes van 4-5 cm doorsnee uit en leg deze op de bakplaten.
5. Bak ze in het midden van de oven 15-20 minuten. Bedek het baksel halverwege de baktijd met bakpapier, zodat de krenten aan de bovenkant niet verbranden.
									2. Klop voor het cakebeslag de ingrediënten op kamertemperatuur behalve de krenten, amandelen en sukade in een beslagkom in 4-6 minuten met de gardes van de handmixer luchtig.
3. Schep tot slot de krenten, amandelen en sukade erdoor.
4. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak duimdik uit. Steek er rondjes van 4-5 cm doorsnee uit en leg deze op de bakplaten.
5. Bak ze in het midden van de oven 15-20 minuten. Bedek het baksel halverwege de baktijd met bakpapier, zodat de krenten aan de bovenkant niet verbranden.
 
                    

 
					