Recept
« Terug naar recepten
Komkommer en tomatensap
PT10M
Komkommer en tomatensap
Een heerlijk komkommer en tomatensap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Komkommer en tomatensap te bereiden
Schil de komkommer en hak hem in stukjes.Doe de komkommer in de sapcentrifuge en pers het sap eruit.Roer de tomatensap en de fijngehakte basilicum erdoor.Schenk het sap in 2 glazen en druppel er tabasco naar smaak in.Garneer met op prikkers gestoken kleine cherrytomaatjes en toefjes basilicum.