Recept
« Terug naar recepten
					
						Haagse bluf met frambozen
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Haagse bluf met frambozen
Een heerlijk haagse bluf met frambozen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Anne Verbeek
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									boodschappen.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Haagse bluf met frambozen te bereiden
 Pureer 100 gram van het fruit met het citroensap en zeef het. Vang het sap op in een brandschone mengkom. Druk met de bolle kant van de lepel zoveel mogelijk sap door de zeef. Voeg het eiwit en de suiker bij het sap en klop met een elektrische mixer zo lang tot het een roze schuim is dat in zachte pieken blijft staan. Dit kan wel tot 5 minuten duren. Verdeel de rest van het fruit over 4 glazen en schep hier het schuim op.
 
									 
                    





 
					
lidy47 zegt: