Recept
« Terug naar recepten
					
						Compositie van zalm, scampi en coquilles
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Compositie van zalm, scampi en coquilles
Een heerlijk compositie van zalm, scampi en coquilles recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									domy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Compositie van zalm, scampi en coquilles te bereiden
Voor de noedels de saffraandraadjes met een mespunt koenjit in het water weken.
Dit met de overige ingredienten (heet water, zout, ei, olijfolie en bloem) mengen tot een stevig deeg ontstaat.
Minstens 1 uur laten rusten, uitrollen en met behulp van een pastamachine of met de hand mooie reepjes snijden.
De noedels laten drogen en in water, zout en olie gaar maken, afgieten en kruiden met tijm en basilicum.
Voor de saus de 2 azijnen inkoken tot een stroperige massa en monteren met de zoute boter en peper.
De lamsoren wassen en met wat peper en boter even aanzetten (niet gaar koken).
De zalm, scampi‘s en St.Jacobsschelpen kruiden en even bakken in een Tefalpan met een drupje olie.
De saus op het bord gieten en de overige ingredienten netjes rangschikken.
									Dit met de overige ingredienten (heet water, zout, ei, olijfolie en bloem) mengen tot een stevig deeg ontstaat.
Minstens 1 uur laten rusten, uitrollen en met behulp van een pastamachine of met de hand mooie reepjes snijden.
De noedels laten drogen en in water, zout en olie gaar maken, afgieten en kruiden met tijm en basilicum.
Voor de saus de 2 azijnen inkoken tot een stroperige massa en monteren met de zoute boter en peper.
De lamsoren wassen en met wat peper en boter even aanzetten (niet gaar koken).
De zalm, scampi‘s en St.Jacobsschelpen kruiden en even bakken in een Tefalpan met een drupje olie.
De saus op het bord gieten en de overige ingredienten netjes rangschikken.
 
                    




 
					