Recept
« Terug naar recepten
					
						Chocoladepruimen
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Chocoladepruimen
Een lekkere bonbon bij koffie of thee. Gewelde gedroogde pruimen gevuld met een amandel en daarna in de chocolade gedoopt. Gemakkelijk te maken.
            
            
					
									Recept van:
									Petra Wiggers
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									12 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Ergens ooit gelezen
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Chocoladepruimen te bereiden
- Pruimen beetje openbuigen. In elke pruim een amandel stoppen.
- Chocolade smelten.
- Elke gevulde pruim aan een satéprikker steken en in de gesmolten chocolade dopen.
- Op bakpapier laten opstijven. (Eventueel kan door de
 chocolade wat likeur worden geroerd)
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Serveer de pruimen in papieren caisses (zie foto)
									 
                    





 
					