Recept
« Terug naar recepten
					
						Bouillon uit Lazio
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Bouillon uit Lazio
Een heerlijk bouillon uit lazio recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Bouillon uit Lazio te bereiden
  Deze bouillon is een specialiteit uit Lazio, de streek rond Rome. 
Breng het water aan de kook met de bouillonblokjes. Ondertussen klop je de eieren met de kaas, wat zout en flink wat nootmuskaat. Giet dit mengsel in de kokende bouillon. Roer hevig dooreen met een vork of een klopper. Laat nog enkele minuutjes op een zacht vuurtje staan, maar blijf roeren. Giet de soep in een voorverwarmde soepkom.
 
  
									Breng het water aan de kook met de bouillonblokjes. Ondertussen klop je de eieren met de kaas, wat zout en flink wat nootmuskaat. Giet dit mengsel in de kokende bouillon. Roer hevig dooreen met een vork of een klopper. Laat nog enkele minuutjes op een zacht vuurtje staan, maar blijf roeren. Giet de soep in een voorverwarmde soepkom.
                    