KookJij

Boterkoek met Rum, custard

Een heerlijk boterkoek met rum, custard recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Boterkoek met Rum, custard te bereiden

Oven voorverwarmen op 210 graden C. Van boter, basterdsuiker, bloem, custard, citroenrasp, mespunt zout , ? ei en scheutje rum een deeg kneden.
Deeg in boterkoekvorm 24 cm doorsnede doen. Rest ei vermengen met scheutje rum. Pijnboompitten over deeg strooien. Losgeklopt ei erover strijken.
In midden van de oven 15-20 minuten bakken tot de koek lichtbruin is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

yoka saris

yoka saris zegt:
Wow, heel lekker! Had ik niet echt verwacht maar ik verveelde me en wilde iets nieuws maken!:)