KookJij

Recept voor Balletjes gehakt in tomatensaus maar dan net iets anders!!

Weer wat gemaakt met wat ik in huis had en ook nog lekker geworden.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Ontvel de tomaten en maak ze klein in de blender.
    Olijfolie in de pan verwarmen en fruit hierin de sjalot en knoflook. tomatenpuree met de sjalotjes meebakken(ontzuren)
    De Italiaanse kruiden erbij en meebakken.
    De wijn erbij en even doorkoken.
    De tomaten uit de blender erbij en even doorkoken.
    Laat alles op smaak komen evt. nog peper en zout toevoegen en misschien binden met allesbinder. Gehakt mengen met alle ingrediënten en 10 kleine balletjes van draaien. Olie en boter in de hapjespan verhitten (niet verbranden!!) Balletjes lekker bruin bakken en als deze gaar en bruin zijn de saus erover gieten. Lekker met 3 kazen Girasoli (Jumbo)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Attent van jou, inderdaad staat er niets in. Ik probeer het te herstellen maar de site werkt niet mee.
Maar de 100 gram mozzarella gaat in de saus lekker laten smelten en de andere 100 gram gaan in door het gehakt. Smakelijk eten
Piper

Piper zegt:
Er staat 2 x mozzarella bij de ingrediënten. Wat doe je daarmee want in de bereidingswijze staat er niks van? Alvast bedankt voor je antwoord!