KookJij

Anijslikeur

Een heerlijk anijslikeur recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: ? personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Mijn moeder
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Anijslikeur te bereiden

- Citroen onder heet water wassen en met de rasp de
schil dun afraspen.
- Anijszaad, afgeraspte citroenschil, kandijsuiker en
kaneelstokje in een schone fles geven.
- Met vodka of doppelkorn opvullen en fles sluiten.
- Inhoud goed 6 weken laten trekken.
- Voor gebruik inhoud door fijn vergiet geven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jacky

Jacky zegt:
Evelin, ik moet nog even het anijszaad kopen, en dan ga ik beginnen!!
Ik wil hem aan mijn zoon geven met de Kerst. Hij is dol op anijsmelk.
En dit is een volwassen variatie, zeg ik maar zo.
Ik hoop dat het mij gaat lukken, maar daar heb ik wel vertrouwen in.
Als je het leuk vind; houd ik je op de hoogte van dit proces.
Groetjes van Jacky